Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

soux
Válasz VJones kommentjére
2013. máj. 16. 23:14

Én nem vagyok MTT-s, de ha játszanék akkor tuti ezt a 8,80$ Omania 5Gtd NLO8-at nyomnám. :)
Ezekért érdemes élni. :D
http://weaktight.com/5804090

matteo85h
Válasz VJones kommentjére
2013. máj. 17. 1:37

Tudnátok ajánlani pár jó tornát a starson? Kb. 3-20 dollárig. Olyat, ami rendszeres. Gondolom elég buta a mezőny nagy része és általában nincsenek is sokan.

Starson 20-ig minden h/l versenyen parádésan gyenge a mezőny... Amit kidob a filter nyugodtan tolhatod, 2r3x turbokkal kell vigyázni, hatalmas rajtuk a variancia...

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 17. 17:05

Ha minden igaz szamomra ma kezdodik a Scoop. Gl mindenkinek a fix limitre,en mellette megnezem az 11tol kezdodo zoom tornat(kat),ha jol emlekszem az is ma van.

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 17. 17:14

Most neztem a pa-s toplistat es orommel lattam ,higy a mi forumtopicunk eves szinten a 6.helyen van eddig hozzaszolasok listajan. Ez szerintem elegge elokelo hely ahoz kepest,hogy mi csak "paran vagyunk",a nagy holdemes tarsadalommal szemben.

soux
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. máj. 17. 17:22

Most neztem a pa-s toplistat es orommel lattam ,higy a mi forumtopicunk eves szinten a 6.helyen van eddig hozzaszolasok listajan. Ez szerintem elegge elokelo hely ahoz kepest,hogy mi csak "paran vagyunk",a nagy holdemes tarsadalommal szemben.

Most már csak az eredményeket kell hozni. :)

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 17. 17:26

GL mindenkinek mára

Most az egyszer nem vártam meg a 10 másodpercet:):)

No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, HUNMatt | BOOM! Hand Replayer

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 17. 21:12

35 percig tudatm elvezni az asztalomat.
Volt par jo jatekos az asztalomon,pl. valami shaundeeb nevu ficko :D
De nem hazudtolta meg magat a ps,szinte barmikor nagyobb versenyen indulok egyszeruen minden lapom besult.
35 perc alatt volt kb 4x aa2x em rengeteg a2xx,kkxx stb lapok,amik sorra sultek be.
1 partit sikerult nyernem,az aaxx el es valoszinuleg nem jott le az emberunknek valamelyik drawja mert riveren dobott.
Kieso partiban AQ54dupla suited volt,flopra top 2par nut flushdrawval volt,es hat nem nekem kellett javulnom mint a mutatasnal kiderult.
Na a tobbieknek gl,majd a kovetkezo.

soux
2013. máj. 17. 21:30

GL mindenkinek mára

Most az egyszer nem vártam meg a 10 másodpercet:):)

No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, HUNMatt | BOOM! Hand Replayer

Mostanság én is így játszom meg az AAxx-et sokkal jobban leplezve marad a range, ha 3betelnek akkor nyílván 4bet.

35 percig tudatm elvezni az asztalomat.
Volt par jo jatekos az asztalomon,pl. valami shaundeeb nevu ficko :D
De nem hazudtolta meg magat a ps,szinte barmikor nagyobb versenyen indulok egyszeruen minden lapom besult.
35 perc alatt volt kb 4x aa2x em rengeteg a2xx,kkxx stb lapok,amik sorra sultek be.
1 partit sikerult nyernem,az aaxx el es valoszinuleg nem jott le az emberunknek valamelyik drawja mert riveren dobott.
Kieso partiban AQ54dupla suited volt,flopra top 2par nut flushdrawval volt,es hat nem nekem kellett javulnom mint a mutatasnal kiderult.
Na a tobbieknek gl,majd a kovetkezo.

Nekem sem a szívem csücske ez a FLO8.. :/

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 17. 21:46

Mostanság én is így játszom meg az AAxx-et sokkal jobban leplezve marad a range, ha 3betelnek akkor nyílván 4bet.

Nekem sem a szívem csücske ez a FLO8.. :/

En szeretem fix limitet de csak 6max ahol normalisan lehet jatszani,cashen is 6maxon nyero vok az utobbi idobe 10maxon viszont vesztek.

bakyka
2013. máj. 17. 22:04

Srácok, én ma a szateliteken tökélyre fejlesztettem a FLO8 stratégiát (köszönet ezúton is elsősorban az orosz kollégáknak).

Nem vagyok önző ember, úgyhogy megosztom veletek is:

1. Preflop nincs rossz lap (de komolyan)
2. Floppon nem dobunk soha, mer'hát minbetre, nehogymár!
3. Ha törnre kapunk bármilyen húzót, akkor már itt érdemes akár sokbetelni is, mivel...
4. Riverre úgyis esik!

True story.

Élő ügyfélszolgálat