Hoztam 1 kis friss ropogós MAGAS Omahát. :)
weaktight | Hand | Ah7hAc5h - $0.05/$0.10 Zoom Pot Limit Omaha Hi
Nagyon sok hülye van. Érdemes lenne 1-2 sessiont kipróbálnotok. ;) Tnap + 10BI PL10 Zoomon kb 2 óra alatt. (Jó mondjuk adta a cseresznyétől kezdve mindent. :D:D:D) Ma csak 2,5-el szálltam ki és olyan 5 órát játszottam.
Tegnao nem vettem eszre de most rajottem,hogy masodjara ultem be omahara abba a hitben h o8at tolok.Este neztem kik jatszanak es lattam zoomolsz,na mondom tolok par leosztast. Mostmar ertem miert nyertem 20$os potot a2xxellen qsettel. Na mostmar tenyleg figyelnem kell erre.
Sok Sikert srácok!! :)
Már kiestem :D:D:D:D
GL!
Hali!
Arra lennék kíváncsi mennyire van élet a PS Zoom NLOmaha8 asztaloknál. Szokott lenni játék? Mikor a legforgalmasabb? Érdemes erőltetni, vagy jobban járok ha sima PLO8 asztalokon próbálkozok?
Hali!
Arra lennék kíváncsi mennyire van élet a PS Zoom NLOmaha8 asztaloknál. Szokott lenni játék? Mikor a legforgalmasabb? Érdemes erőltetni, vagy jobban járok ha sima PLO8 asztalokon próbálkozok?
Szinte egész nap? Na az nagyszerű. Még pár hónappal ezelőtt figyelgettem és azt vettem észre, hogy többnyire semmi élet, majd hirtelen pár óra erejéig megy 80-100 entryvel. De lényeg, hogy nincs állandó játék. Most vagy én nézegettem pont rosszkor, vagy ennyit javult a helyzet azóta.
Zoom NL10 meg folyamatosan, PL50 halott.
Hali!
Ma délután kicsit belekóstoltam ZOOM NL10be és nem tűnt valami acélosnak a mezőny. Persze én sem vagyok az a sokat látott regular ebben a játékban... De ha ez standard mezőny és tényleg van élet akkor érdemes rárabolni.