Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 14. 12:30

Hoztam 1 kis friss ropogós MAGAS Omahát. :)
weaktight | Hand | Ah7hAc5h - $0.05/$0.10 Zoom Pot Limit Omaha Hi
Nagyon sok hülye van. Érdemes lenne 1-2 sessiont kipróbálnotok. ;) Tnap + 10BI PL10 Zoomon kb 2 óra alatt. (Jó mondjuk adta a cseresznyétől kezdve mindent. :D:D:D) Ma csak 2,5-el szálltam ki és olyan 5 órát játszottam.

Tegnao nem vettem eszre de most rajottem,hogy masodjara ultem be omahara abba a hitben h o8at tolok.Este neztem kik jatszanak es lattam zoomolsz,na mondom tolok par leosztast. Mostmar ertem miert nyertem 20$os potot a2xxellen qsettel. Na mostmar tenyleg figyelnem kell erre.

soux
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. máj. 14. 14:34

Tegnao nem vettem eszre de most rajottem,hogy masodjara ultem be omahara abba a hitben h o8at tolok.Este neztem kik jatszanak es lattam zoomolsz,na mondom tolok par leosztast. Mostmar ertem miert nyertem 20$os potot a2xxellen qsettel. Na mostmar tenyleg figyelnem kell erre.

Óriási!!! :D :D :D

soux
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 15. 17:30

Sok Sikert srácok!! :)

bakyka
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 15. 18:12

Már kiestem :D:D:D:D

GL!

VJones
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 15. 18:41

Hali!
Arra lennék kíváncsi mennyire van élet a PS Zoom NLOmaha8 asztaloknál. Szokott lenni játék? Mikor a legforgalmasabb? Érdemes erőltetni, vagy jobban járok ha sima PLO8 asztalokon próbálkozok?

matteo85h
Válasz VJones kommentjére
2013. máj. 15. 18:48

Hali!
Arra lennék kíváncsi mennyire van élet a PS Zoom NLOmaha8 asztaloknál. Szokott lenni játék? Mikor a legforgalmasabb? Érdemes erőltetni, vagy jobban járok ha sima PLO8 asztalokon próbálkozok?

Üdv !

Érdemes, ha bírod idegekkel...:) Szinte egész nap megy, csúcsidőben 100+ játékossal.

VJones
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 15. 18:53

Szinte egész nap? Na az nagyszerű. Még pár hónappal ezelőtt figyelgettem és azt vettem észre, hogy többnyire semmi élet, majd hirtelen pár óra erejéig megy 80-100 entryvel. De lényeg, hogy nincs állandó játék. Most vagy én nézegettem pont rosszkor, vagy ennyit javult a helyzet azóta.

bakyka
2013. máj. 15. 18:55

Zoom NL10 meg folyamatosan, PL50 halott.

soux
2013. máj. 15. 18:58

Hali!

Eléggé pörög az élet mostanság! Gyakorlatilag kora délutántól-hajnalig pötyöghetsz. A sima asztalokon rengeteg regulár van. Ezt most 0.12/0.25-re mondom.

VJones
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 15. 19:05

Ma délután kicsit belekóstoltam ZOOM NL10be és nem tűnt valami acélosnak a mezőny. Persze én sem vagyok az a sokat látott regular ebben a játékban... De ha ez standard mezőny és tényleg van élet akkor érdemes rárabolni.

Élő ügyfélszolgálat