Grat-Grat! :)
Out. Besült egy AAxx-em:) Több szerencsét a még életben lévőknek :)
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, 100.00/200.00, HUNMatt | BOOM! Hand Replayer
legalább flopon már nem kellett izgulnom :D
63bb effektív sztekkel tulajdonképpen itt feladtad a versenyt :p
Mármint azzal, hogy pre ennyire kifinomultan játszottam meg a lapomat, vagy azzal, hogy ilyen szerencsés flop jött le?:)
:D a kifinomult pre játékra gondoltam. lehet, hogy lett volna még alternatívája annak, hogy utg+1 2bb-s nyitására 63bb-t rátolj 7-es alacsonnyal :cool:
Tegnapi fish tundoklese es bukasa.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Lehet, de féltem, hogy postflop lejátszik a fish :D
Valamilyen szinten ugyanott vagyunk mint amikor a zoom casht elmezgettuk,csak itt ugye nem lehet ujratolteni ha nem sul el a lap.
Szerintem a 3bet jobb megoldas ilyen helyzetkben,foleg mivel ha 3btelsz is marad minimum 55bb,amivel lehet kezdeni meg valamit,ha a flop utan dobasra kenyszerulsz.
Nalam aaxx nlo8 ban csak 10-15bb alatt kerul mostmar be,felette megprobalok postflop valami ertelmeset kezdeni vele.
én ezt simán eldobnám. ekkora sztekkel annyi jobb kombinációt + szituációt ki lehet még várni, hogy ihaj. alapvetően nem attól nyer valaki többet, mert többször van jobb lapja, hanem mert többször nyer rosszabbal, tehát postflop kell tudni játszani. pont azért dobnám el, mert ezzel a lappal postflop is nehezen tudnék játszani bármilyen réndzs ellen.
Visszaolvastam a hsz-ket még amikor én is felvetettem ezt a kérdést, hát úgy látom, hogy eléggé kedv/nap függő mikor hogyan játszuk meg. :D Mind2 érv mellett tudok helyeselni és cáfolni. Bár, talán a múltkor pont te győztél meg erről matteo85h, hogy nincs értelme csapkodni, mert postflop úgyis lejátszuk őket a pályáról. Multiway meg ahogyan te is írtad könnyű elengedni, ha nem sül. A legjobb ha preflop eldobjuk és nem sz0punk vele annyit. (csak vicceltem.) :)):))