Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 25. 16:47

Visszaolvastam a hsz-ket még amikor én is felvetettem ezt a kérdést, hát úgy látom, hogy eléggé kedv/nap függő mikor hogyan játszuk meg. :D Mind2 érv mellett tudok helyeselni és cáfolni. Bár, talán a múltkor pont te győztél meg erről matteo85h, hogy nincs értelme csapkodni, mert postflop úgyis lejátszuk őket a pályáról. Multiway meg ahogyan te is írtad könnyű elengedni, ha nem sül. A legjobb ha preflop eldobjuk és nem sz0punk vele annyit. (csak vicceltem.) :)):))

Ha visszaolvasod én az erős AAxx-ekről beszéltem:) Szintén betettem egy handet erről a versenyről AA23-al oop, sztem ott ki is nyertem a max value-t:)
De valóban, igazad van pszibu, várnom kellett volna egy kedvezőbb helyzetre, hiszen jó stackem volt, valamint a verseny is kellően deep volt.

soux
Válasz matteo85h kommentjére
2013. máj. 25. 16:49

Ha visszaolvasod én az erős AAxx-ekről beszéltem:) Szintén betettem egy handet erről a versenyről AA23-al oop, sztem ott ki is nyertem a max value-t:)
De valóban, igazad van pszibu, várnom kellett volna egy kedvezőbb helyzetre, hiszen jó stackem volt, valamint a verseny is kellően deep volt.

Ez teljes mértékben igaz, viszont akkor felmerül a kérdés te vajon mivel fogsz AI menni preflop? :)

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 25. 16:53

Ez teljes mértékben igaz, viszont akkor felmerül a kérdés te vajon mivel fogsz AI menni preflop? :)

Most már semmivel :D

szr
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 25. 17:53

Gratulálok a side bet győztesének!
Az NLO8 nem az én műfajom, ezért szatról próbálkoztam, de nem jött össze.

Pont ezek miatt a magyarázhatatlan allinek miatt nem igazán tetszik.
Kiszámíthatatlanná teszik a játékot. A szaton is majdnem minden körben vki allin ment.

Szerencsefia
Válasz szr kommentjére
2013. máj. 25. 18:19

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt meg a szurkolást . Most jöttem meg a lan-ról úgyhogy most egy nagy alvás .GL

bakyka
Válasz Szerencsefia kommentjére
2013. máj. 25. 18:22

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt meg a szurkolást . Most jöttem meg a lan-ról úgyhogy most egy nagy alvás .GL

Mi az a lan?

Szerencsefia
Válasz bakyka kommentjére
2013. máj. 25. 18:31

Összejövünk páran, visszük a gépeket , végülis ua. mint a multiplayer csak egy helyen . Mi általában Call of duty-t szoktunk játszani . Tudod tegnap este óta még nem volt elég a gép előtt ülni, de sajna pont ma ért rá mindenki félév alatt.

Szerencsefia
Válasz Szerencsefia kommentjére
2013. máj. 25. 19:34

Bakyka köszi megjött a pénz .

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 26. 23:37

Mai napot szivesen elfelejtenem.
Picit hanyagolom szerintem a pokert egyenlore.pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

soux
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. máj. 26. 23:51

Mai napot szivesen elfelejtenem.
Picit hanyagolom szerintem a pokert egyenlore.pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Mi történt? :(

Élő ügyfélszolgálat