Egy ideje nem omaháztam, mert elkezdtem az MTT-k helyett CG-t játszani. A hétvégén bepróbáltam omahán a deep antes asztalokat és nagyon pozitív mérleggel zártam és az első tapasztalataim nagyon meggyőzőek a játékfajtával kapcsolatban. A kérdésem az, hogy ti szoktatok ilyen asztalokon játszani? Érdemes ezt erőltetni?
Köszi a vélaményed, a BR-em nem biztos, hogy elviselne egy nagyobb kilengést a deep ante asztaloknál, lehet, hogy még építkezem kicsit!
A zoomot próbálom megerőszakolni, de valahogy nem az én világom sem holdemben sem omahában!
Köszi a vélaményed, a BR-em nem biztos, hogy elviselne egy nagyobb kilengést a deep ante asztaloknál, lehet, hogy még építkezem kicsit!
A zoomot próbálom megerőszakolni, de valahogy nem az én világom sem holdemben sem omahában!
Viszont kapott tanács, és az eddigi tapasztalatom alapján is, zoomon jobban lehet fejlődni.
Akkor csak ráveszem magam, hogy zoomot játsszak, mert a fejlődés a célom elsősorban és a szintlépéshez ez elengedhetetlen!
Köszönöm a tanácsod! És annak is aki neked javasolta! :)
Hey, ma játszottunk egymás ellen. Ha van kedved együtt elemezni akkor dobj egy pm-t (én nem tudok mert nincs annyi hsz-m). Üdv
@CarlosFerreira: Nem tudok neked PM-et küldeni!
@BT86: Köszi a tanácsod! Tegnap pörgettem zoomon összességében egész jól ment kb. $10 profittal zártam NL2-n! Meg lehet szokni, mondjuk én nem vettem észre, hogy olyan sokkal erősebb lenne a mezőny (nyilván NL2-n nem is olyan erős! :D)! Viszont többször összecsaptam egy SuperNovával! WTF?? micron SN??
@CarlosFerreira: Nem tudok neked PM-et küldeni!
@BT86: Köszi a tanácsod! Tegnap pörgettem zoomon összességében egész jól ment kb. $10 profittal zártam NL2-n! Meg lehet szokni, mondjuk én nem vettem észre, hogy olyan sokkal erősebb lenne a mezőny (nyilván NL2-n nem is olyan erős! :D)! Viszont többször összecsaptam egy SuperNovával! WTF?? micron SN??
Lehet, hogy nagyon vicces és amatőr lesz a kérdés, de csak most találkoztam ezzel. A partiban az asztalra 5 egyforma szín került leosztásra nekem top 2 párom volt és a játék menetéből arra következtettem, hogy az ellenfélnél nincs szín. Hívtam is riveren egy nagyobbat amit megadott.
Az én gondolatmenetem az volt, hogy omahában mindig fel kell használni két lapot, tehát az asztalon lévő flush nem játszik, ha csak nincs valakinél két szín. A kasszát végül én vittem, de a kérdés, hogy a gondolatom helytálló-e?
Ja azt nem írtam PLO HI