Legyszives ne limpeljel, mert akarhol is laksz elmegyek oda es megverlek!!!! 203 cm vok es 164 kg(ugy h most fogytam 11-t), szal vigyazz:D
32: easy stackoff, flopon 42% eq-re van szukseged es range-e ellen(35%: (2,8,5,67,34))
van 60%od, gs nelkul is nagyon easy
Ez azt jelenti, hogy milyen lapokkal teszi be. Azt irtad hogy semmit nem dob, ezert benne van a szamolasban az osszes par (2xxx,8xxx,5xxx), meg huzok (67xx,34xx). Szoljatok ha hulyeseget irok :D
Ezert sima allin flopon, a gutshot melle meg van ket eros backdoor flushuzod is, ugyhogy ellene ezt itt be kell tenni.
Miért potolsz flopon?
32: easy stackoff, flopon 42% eq-re van szukseged es range-e ellen(35%: (2,8,5,67,34))
van 60%od, gs nelkul is nagyon easy
0,92 cent a pot, villain nyit 0,89 et, te allin hívod 2,42 dollárral. Na ha ő ezt megadja, akkor a pot 0,92+2,42+2,42 az 5,76. Na most te 2,42pénzt teszel be a potba hogy 5,76 ot nyerhess, ezért 2,42/5,76 azaz 0,42 vagyis 42% ban kell nyerned, hogy nyereséges legyen az allin. Ha ennyi megvan a range ellen akkor mehet.
-------Sory 42% ban nyerned hogy breakeven legyen az allin. Minden egyes ennél több% a range ellen már pénzt hoz neked hosszú távon.
Ezt akkor jól tudtam, köszi. De a "(35%: (2,8,5,67,34))", hogyan jön ki?
Pre 3b, tobbi jo. Tolhatod a zoomot, mondjuk az vszinu nem neked lesz megfelelo a stilusod miatt(gondolok arra h keveset stealelsz)
Ezt akkor jól tudtam, köszi. De a "(35%: (2,8,5,67,34))", hogyan jön ki?
Vannak olyan programok, amikbe nem csak konkrét handeket, hanem range eket is adhatsz az ellenfél kezébe.
- 250bb deepen nem mehetek preallin középerős ászokkal sem
Már hogyne mehetnél???? Az biztos hogy kevésszer fog elfajulni a preflop raiselés 250bb deepen allinig nem AAxx ellen, de mikor igen akkor miből gondolod, hogy AAxxel az nemjó játék??
33. Teljesen oké.
Az biztos hogy kevésszer fog elfajulni a preflop raiselés 250bb deepen allinig nem AAxx ellen, de mikor igen akkor miből gondolod, hogy AAxxel az nemjó játék??
Ide kapcsolódik, de mégsem ugyanaz:
Arról meg nem is beszélve, hogy mikor elkezdem bepakolni ászokkal oop és az 5betet csak megadja/megadják. Itt szerintem mindig open pusholnom kell a maradékot, check gyenge, check-call-ra meg jó oddsot kapok gyakorlatilag és ugyanott vagyok, így úgy gondolom, hogy jobban megéri nekem open allin menni flop után. Ha megadják általában verve vagyok. (remélem jól használtam a kifejezéseket)
Többször is elolvastam ezt a mondatot de neharagudj nemértem mire akarsz kilyukadni vele. 250bb deepen inkább úgy játszol pre, hogy flopon openallin mehess vagy oddscallod legyen az allinre ahelyett, hogy betennéd a stacket pre??
-Nagyon hibás stratégia lenne. Plusz az alapján se akarhatod elkerülni az allint pre mert 3x lemákolt egy másik AAxx. Nemértem bocs tényleg.
update: adtam fel egy ötös lottót. Ha nyerek rajta danfiut kibérelem egy hónapra :D
Ezen jót nevettem. :D Nemhinném hogy utána még érdemben érdekelne a póker. Sztem az lenne a legnagyobb bajod hogy S mercit vagy A8 ast rendelj :D