Többször is elolvastam ezt a mondatot de neharagudj nemértem mire akarsz kilyukadni vele. 250bb deepen inkább úgy játszol pre, hogy flopon openallin mehess vagy oddscallod legyen az allinre ahelyett, hogy betennéd a stacket pre??
-Nagyon hibás stratégia lenne. Plusz az alapján se akarhatod elkerülni az allint pre mert 3x lemákolt egy másik AAxx. Nemértem bocs tényleg.
Ezen jót nevettem. :D Nemhinném hogy utána még érdemben érdekelne a póker. Sztem az lenne a legnagyobb bajod hogy S mercit vagy A8 ast rendelj :D
Én se érteném, haha :cool:
Szóval egy példa a közepes(?) ászokra.
Deepek vagyunk, 200bb eff, utg vagyok. Nálam :Ac::4c::Ad::7s:. Preflop bepakolok valamilyen módon 130bb-t a stackemből. A pot legyen cirka 270bb. Flop: :Jd::5d::Ts:. Nálam maradt 70bb és oop vagyok. Itt nagyon nem lesz más választásom mint shove, vagy de? Erre gondoltam. . .
Szerintem megérett a dolog a feladásra, minél többet tanulok, annál többet bukok.
Ez elfogadhatatlan pl2-őn, wp.
-Eredmeny orientaltsag
-Turelmetlenseg
-Frusztracio
Ezekre a tenyezokre meg mind rajon h strategialiag nem vagy felkeszult meg plo2-re sem. Elarulok egy titkot,amit a tanitvanyaimnak is mind elmondok: az elso 3-4 honapban ne szamits nyero honapra, mert hiaba alacsony a tet, sok a postflop dontes es komplex game.
Ha hosszutavon nyero szeretnel lenne valaha, valtoztatnod kell nagyon sok dolgon/koncepcion, ami bevan a fejedben rogzulve es minel erosebb lesz a jatekod, annal magabiztosabb leszel mentalisan es stabilabb lesz a jatekod.
Egyebkent edzo berlese teljesen felesleges, ha plo2-rol kezded plo25-50 re barki eltud jutni sajat erobol, akinek van affinitasa a pokerhez.Jah es nyugi lesz meg 100ks BE korszakod is, ne a kis mintat nezd.
TURELEM BMEG, TURELEM!!!
Fel ne add, tök jól haladsz !!!
PLO2n megtanulod az alapokat, utána egy kis value játék és már plo5-10 felé kacsintgatsz.
Szerintem PLO2-n nehezebb is nyerni, mert "csak" value játékra mehetsz, mert mindennel megadnak, olyan lapod meg nem mindig van. :(
Sok-sok kezet akarunk még :)
Sok-sok kezet akarunk még :)
Egyebkent edzo berlese teljesen felesleges, ha plo2-rol kezded plo25-50 re barki eltud jutni sajat erobol, akinek van affinitasa a pokerhez.
Nincs az a leosztás ahol nyerni tudnék, egyszerűen nincs. 980 hand alapján 14/8 ellen, mázli, hogy már csak mosolygok ezen, nem tudom komolyan venni :cool:
Stacks:
UTG ($1.15) 58bb
UTG+1 ($3.01) 151bb
CO ($2.29) 115bb
nitt (BTN) ($4.69) 235bb
SB ($2.40) 120bb
BB ($2.53) 127bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) nitt is BTN :8d: :5d: :6h: :5h:
UTG raises to $0.07, UTG+1 calls $0.07, CO calls $0.07, nitt calls $0.07, 2 folds
Flop: :7h: :kd: :3d: ($0.31, 4 players)
UTG checks, UTG+1 bets $0.30, 1 fold, nitt calls $0.30, UTG folds
Turn: :4h: ($0.91, 2 players)
UTG+1 bets $0.60, nitt raises to $2.68, UTG+1 goes all-in $2.04
River: :2h: ($6.19, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $6.19
UTG+1 shows a flush, King high
:kh: :ks: :8h: :ac:
nitt shows a flush, Seven high
:8d: :5d: :6h: :5h:
UTG+1 wins $5.99 (net +$2.98)
nitt collects $0.04 (net -$3.01)
CO lost $0.07
UTG lost $0.07
Random
Fun :D
Fun :D