tylerhungary
Válasz rusherninja kommentjére
2012. szept. 14. 10:57
-én meg még odaírnám h azon a napon milyen volt az időjárás :D
-több asztalon kellene játszanod ha ilyesmire van időd xD
-szerintem a top, 2nd, 3rd setet veheted egy kalap alá illetve h top 2 pár v bottom 2 pár v h nut fd v kicsi fd stb xD
session után is lehet noteolni...sőt
JociBalboa
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. szept. 14. 11:20
lényeg hogy nehogy megtanulj úgy rövidíteni mint ahogy én nyomom :P
JociBalboa
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. szept. 14. 11:20
session után is lehet noteolni...sőt
ses.közben sokkal hatékonyabb - pl 2k hand után nem tudom mennyire emlékszel még random fish mit csinált bstd fd.vel riveren :) - :D
Sziszko0313
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. szept. 14. 11:23
lényeg hogy nehogy megtanulj úgy rövidíteni mint ahogy én nyomom :P
Te már a rövidítések is rövidíted! #GO HARD OR GO HOME :D:D
Sziszko0313
2012. szept. 14. 11:25
ses.közben sokkal hatékonyabb - pl 2k hand után nem tudom mennyire emlékszel még random fish mit csinált bstd fd.vel riveren :) - :D
Ha az ilyen hand-eket megjelölöd, akkor az sess után is lehet note-olni.... tiszta fejjel.
zulusierra
2012. szept. 14. 11:29
Valószínűleg az legjobb ha visszanézed a HH-t és úgy jegyzetelsz.
PL. előfordulhat hogy a sokasztalozás közben kapkodva nem veszel észre 1-2 olyan körülményt ami más megvilágításba helyezi az adott move-ot, stb.
Nem mintha nekem lenne kedvem/időm a teljes session-t végigbogarászni miután végeztem. :)
gorcsy
2012. szept. 14. 11:38
lecalloltam úgyhogy elég nagy a pot, a 20bb+ potokat meg átnézem, mert újabban szorgalmas vagyok:)
koviii
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. szept. 14. 11:38
Én a színjelzésnél a jobbakat pirossal jelzem, a nit-eket halványabb színnel. Leírom ha az SB - BB vakharcban agresszív. Ha callstation vagy limpgép. Sok játékosnak semmi line a játékában (vesztők), itt kár note-olni a handeket, annyit írok gambler :)
JociBalboa
Válasz gorcsy kommentjére
2012. szept. 14. 11:44
lecalloltam úgyhogy elég nagy a pot, a 20bb+ potokat meg átnézem, mert újabban szorgalmas vagyok:)
öö
az std hogy ses. végén is átnézem a handeket.
arra gondolok itt hogy ses.közben a fontos dolgokat rögtön nem árt feljegyezni:)
tehát egyröl beszélünk összegezve :P