Valhalla
Válasz szaki kommentjére
2008. máj. 23. 16:32

Ribbonak van ket videoja azt erdemes megnezni.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Most ezt tartjak a legertelmesebb konyvnek
Amazon.com: Pot-Limit Omaha Poker: Jeff Hwang: Books

A DCn a 2X6 szeria is marhajo sztem, maramennyire nem ertek a PLOhoz nekem tetszett.:)

A könyv tényleg alapmű, szerzője saját maga szerint sem profi, a könyve viszont az. Két könyv van, amire azt mondtam, na ezt tényleg érdemes volt megírni, ez az egyik, a másik meg egy fix limites, az sem semmi. Nem részletezem, szerintem kötelező olvasmány Omahásoknak. Persze ha nem sajnál az ember 10$-t érte, vicc, de ennyibe kerül. A továbbfejlődésem meg én is videókon keresztül képzelem. Meg persze hátha itt is... :D

Valhalla
Válasz Zoli kommentjére
2008. máj. 23. 16:39

Mit értesz over és under full alatt? A riveren páros boardon 6 féle full lehet + 1 póker.

Overfull nut full pl. :As::Ah::Jh::8s: kézben, board :Js::Jc::9d::Ad::6h: mig ellen :Ac::Kc::Jd: :Qd:ja underfull

1000dollarchain
Válasz Valhalla kommentjére
2008. máj. 23. 17:31

csak egy példa hogy milyen szép játék az omaha hi/lo

Image

chubbyhun
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 23. 18:04

Naggeri, azért amit írsz, az veszélyes játék, low lap 13-ból nyolc, és 5 nem, azért elég sokszor low a nyerő... Nagyon fontos, hogy a nut low-t csípd meg, és akkor általában nyerő leszel, főleg low limiten, mivel legalább hárman kolbászolnak még ilyenkor benn, és igencsak pluszos a játék a 2. nut lep ellen.
Nekem pont az a tapasztalatom, hogy hi kéz sokszor sérülékeny, és nem nyerek vele (ez igaz Stud8-re is)

Azt írja a szakirodalom, hogy az igazán jó hi/low kézben mindig van A :)

Ja és szerintem nem tagsági kell majd az Omaholic klubba, hanem a Hwang könyv.
Szerintem is alapmű.

Bajkevero
Válasz Valhalla kommentjére
2008. máj. 26. 10:28

Elso Omaha 10 indulos SNG gyozelem

Lejatszottam eletem elso Omaha SNG-jat (alacsony nevezesu) es gyoztem :)

A jatek elejen en nagyon feszes voltam, mindenki nagyon laza. Nem emeltek (sokat), de mindent megadtak. Igy kivarva a kedvezo lehetoseget ketszer duplaztam.

Mikor a jatek a buborek fazisba ert mindenki befeszult, en meg ellazultam. Nagyokat emeltem, es mindenki dobott.

Bent voltam a penzbe, es meg lazabban es aggresszivebben jatszottam. Eljott az a pillanat amikor MINDEN leosztasban pre-flop potot emeltem, es a tobbiek rendre bedobaltak mindent.

Nem maradt el a gyozelem :)

naggeri
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. máj. 27. 18:06

Srácok, végre négy számjegyű lett az Omaha BR-em! 10 nap alatt sikerült összegrindolni 350-ből. Yess, I love this game!

Vigyázat high rollerek, jövök :)

Littlemage
Válasz naggeri kommentjére
2008. máj. 27. 18:59

S mekkora téten játszottál?

Littlemage
Válasz szaki kommentjére
2008. máj. 27. 19:07

Ribbonak van ket videoja azt erdemes megnezni.

A DCn a 2X6 szeria is marhajo sztem, maramennyire nem ertek a PLOhoz nekem tetszett.:)

hogy kell erről a megauploadról letölteni? Felinstalláltam a toolbart, meg is jelenik a filenév és a méáret, de sehol nem találom a download gombot :)

update: megvan. ha esetleg lenne, akinek nem menne, felul kell beirni a "kodot", s utana download narancssárgával.

naggeri
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 28. 9:35

S mekkora téten játszottál?

PL25, tudom tudom, BR menedzsment, de csak mostantól lesz reális. :)Egyébként úgy tervezem, hogy innentől 50BI után lépnék csak feljebb. Azaz 2500. Huh, van még hátra pár 100ezer handem...;)

zoltanh
Válasz naggeri kommentjére
2008. máj. 28. 9:44

PL25, tudom tudom, BR menedzsment, de csak mostantól lesz reális. :)Egyébként úgy tervezem, hogy innentől 50BI után lépnék csak feljebb. Azaz 2500. Huh, van még hátra pár 100ezer handem...;)

Hol játszol omahat? Fr vagy Sh?

Élő ügyfélszolgálat