Legyen holnap inkább, ma partytime. Meggyőztél legyen a buyin kicsi, tényleg egész értelmes játék ment (engem kivéve).
Ja az egy csúnya hand volt, mondhatni kimákoltalak. Amúgy meg miért nem lehetett volna nálam Q???? Szerinem tök hihetően játszottam el. Idióta minraise majd marha nagy visszaemelés.
De ne aggódj bosszút áltak, mert 6 főnél megpróbáltam kicsavarni valakinek a kezéből a két alsó párját, de nem adta.:p .
Kiszámoltam, olyan 52-48 volt a javadra...
A 300-as visszaemeléssel az a baj, hogy azt valszeg elvből rádtolom egy kettes magassal.
HU tournament.
Szeptember 20.
Pot Limit Omaha HU tournament.
Idöpont: 20-00
Tournament ID: 196783345
Pass: fishcall00
Buy in: 3$+ 0.30$
nincs cim:)
üdv.
Hát a mai versenyen csak 4en voltunk:(Majd legközelebb megprobálok több embert szerezni.Illese is sajna elkésett.Nekem amugy manapság elég jól megy a játék,megszoktam a 6db sh asztalt és elég jól sikerülnek manapság a blöffök.
Amit megtanultam.Ps-en nem szabad nappal játszani.28K hand után 15BB/100 nyomulok 5centen.Amiben persze van egy elég ronda buko széria.Akkor majdnem cash out volt ps-röl.De szerencsére megjött az eszem és játszottam tovább.10 centre még nem szeretnék lépni.Szerintem 1K alatt nem érdemes neki menni.Handeket nem nagyon rakok be pedig lenne mit,csak lusta vagyok kikeresni öket.Van még melette sok dolgom.Mixeket kell csinálnom és munka,házimunka.Ha van valakinek kedve omaházni az bátran jelezze.
Bye
üdv.
Hát a mai versenyen csak 4en voltunk:(Majd legközelebb megprobálok több embert szerezni.Illese is sajna elkésett.Nekem amugy manapság elég jól megy a játék,megszoktam a 6db sh asztalt és elég jól sikerülnek manapság a blöffök.
Amit megtanultam.Ps-en nem szabad nappal játszani.28K hand után 15BB/100 nyomulok 5centen.Amiben persze van egy elég ronda buko széria.Akkor majdnem cash out volt ps-röl.De szerencsére megjött az eszem és játszottam tovább.10 centre még nem szeretnék lépni.Szerintem 1K alatt nem érdemes neki menni.Handeket nem nagyon rakok be pedig lenne mit,csak lusta vagyok kikeresni öket.Van még melette sok dolgom.Mixeket kell csinálnom és munka,házimunka.Ha van valakinek kedve omaházni az bátran jelezze.
Bye
PLO10 sh mennyi kell akkor?5-6 asztalon nyomom.Ha kell szám akkor vegyél fel msn-re:)AZt akkor elökeresem.Amugy tribalt nem annyira szeretem.
Hardstyle fan vagyok:)
Még mindig nem megy a hh bemásolása...:(
PLO10 sh mennyi kell akkor?5-6 asztalon nyomom.Ha kell szám akkor vegyél fel msn-re:)AZt akkor elökeresem.Amugy tribalt nem annyira szeretem.
Hardstyle fan vagyok:)
Popszakma a köcsögök kezébe van:)SAjnos a divat a tiesto meg az electro vacak meg a minimal(fujj).Mixelhetek akármilyen jól ha nem olyan zenét játszok amiet a viva nyomat.Hardstyle kint nagyon megy,itt még halott.DE majd eljön az én idöm is.
:)