PokerStars Leosztás #34346434076: 8 játékos (Omaha Pot Limit, $0.05/$0.10 USD) - 2009/10/22 13:06:55 CET [2009/10/22 7:06:55 ET]
Asztal 'Raimonda' 6-max #6 szék a button
1 szék: yellows ($6.06 zseton)
2 szék: undorandor ($13.13 zseton)
3 szék: smithshooter ($5.79 zseton)
4 szék: Hero ($13.07 zseton)
5 szék: POEkerIQ ($4.10 zseton)
6 szék: joshi 57 ($14.49 zseton)
yellows: berakja a kisvakot $0.05
undorandor: berakja a nagyvakot $0.10
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Hero [:9d: :8c: :6c: :7c:]
smithshooter: emel $0.20 eddig $0.30
Hero: megad $0.30
POEkerIQ: megad $0.30
joshi 57: dob
yellows: dob
undorandor: megad $0.20
*** FLOP *** [:4d: :Th: :7h: ]
undorandor: passzol
smithshooter: nyit $0.70
Hero: emel $2.60 eddig $3.30
POEkerIQ: dob
undorandor: dob
smithshooter: emel $2.19 eddig $5.49 és all-in ment
Hero: megad $2.19
*** TURN *** [:4d: :Th: :7h: ] [:8s:]
*** RIVER *** [:4d: :Th: :7h: :8s:] [:As:]
*** MUTATÁS ***
smithshooter: mutat [:Jh: :3h: :Qs: :Js:] (Bubi pár)
Hero: mutat [:9d: :8c: :6c: :7c:](sor, ettől: Hatos eddig: Tízes)
Hero begyűjtött $11.63 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $12.23 | jutalék $0.60
Smithshooter egy laza fish úgy játszottt mint aki tilten van, állandóan emelt, lightan callolt
jó ez így?
Sztem nem jó a flop AI, nincsen túl sok nut outod, és fd is lehet az ellennél, ami tovább gyengít, ráadásul nem elég nagy a pot, hogy tönkremenj érte. Sztem inkább flop call, aztán turn-ön meglátni milesz.
Én se tenném be flopon sorhúzóra az fd miatt. Flop call, aztán turn check vagy bet, annak függvényében hogy mi jön le. Ha tilten levő tökfej, akkor úgyis any turnon beteszi a stackjét.
Nekem tetszik Blati játéka, ha ennyire emelős, lehet, hogy preflop miniraiset is nyomtam volna rá.
Amiért így gondolom az az, hogy 57BB-vel indult, ez pont a közepes stack méret, azaz ideális flopon allin tenni. Ha nagyon laza, akkor szerintem érdemes ilyen kombót erősen megjátszani, mert ha lejön, akkor már nem biztos, hogy fizet.
Meg kéne nézni, hogy hol állunk flopon, szerintem alig hátul.
Nekem tetszik Blati játéka, ha ennyire emelős, lehet, hogy preflop miniraiset is nyomtam volna rá.
Amiért így gondolom az az, hogy 57BB-vel indult, ez pont a közepes stack méret, azaz ideális flopon allin tenni. Ha nagyon laza, akkor szerintem érdemes ilyen kombót erősen megjátszani, mert ha lejön, akkor már nem biztos, hogy fizet.
ooops, megnéztem hol állunk...
ellenfél flopon: 61.95%
Nem számoltam bele az ellenfél blockereit...
De akkor is beraknám...
hozzátartozik, hogy ez 8game volt tehát, itt a játékosok nem feltétlenül omaha miatt ültek be
Jogos, valszeg az én játékom egy óvatosabb (=passzívabb) megoldás.
nemértem
Sziasztok!
Mint látni, nem szoktam Omaházni, gondoltam szórakozásból csak beülök az 1/2 centesre, mégsem játékpénz. Aztán történt egy ilyen leosztás mint a képen. Valószínüleg én vagyok a béna (biztos), de hogy tanuljak is, magyarázzátok már légyszi el, hogy miért ő nyert. Miért lett neki Flush-e, nekem meg két párom?
Ha megkapom a válszt, ígérem soha többé nem omaházom :)