Milyen grafikonok?Hol jatszol most?
Na most már ott vannak. A régebbi postok grafikonjait nem láttam. Most már látom.
Most az ipokeren játszom. Nyáron a 3 hónap alatt kb 20k leosztást toltam le, de most ujra elkezdtem játszani. Majd lehet microgamingen fogok, mert elméletileg bozoki aszonta a héten küld lét csak annyit kért toljam unibeten :). Ez a 153. alkalom, hogy mondja ezt az elmúlt 3 évben úgyhogy nem hiszem h microgaming lesz belőle. A lehúzós topicba nem írhatok mert 10$-omba kerül minden egyes postom tegnap óta :), de aza zoli1984 az nem Tüsi.
Más: ha igaz az egyik lakótársad ismeri hugom pasiját, úgyhogy kis utánajárással meglehet a száma... :D
h nez ki a hudod es miert?
vpip/pfr/3b/4b
fcb/ffcb/tcb/ftcb
rcb/frcb/chrf/chrt/chrr
af/dbf/hand
Lassan most már jöhetne egy up, mer már unom már megint ezt.
De ahelyett hogy megindulna végre ma is sikerült egy olyan sessiont összedobni hogy a hajam égnek áll megint, mert 1 óra alatt azszem 1x nyertem mutatással megint. Hogy a büdös picsába van az, hogy mínuszba sokszor vannak ilyen sessionjeim, de minden pluszért meg vért kell jóformán izzadnom.
Tudom, hogy van gyógyír a bajomra, jobban kéne tolni és több bb/100-at hozni vagy legalabb hozni valamennyit. De már rohadtul zavar, hogy ahelyett, hogy közelednék valamennyire az Ev-hez, ahelyett az olló tovább nyílik. Igazság szerint nem érdekelne ha normális rollom lenne de így hogy folyamatosan 30 buyint forgatok így kurvára zavar a történet :)
Jól van kiírtam magamból tolom tovább... :D
Kitartas Pista!
A hitet nem szabad feladni.
Pista, az avatarodat kint hagyod, de a nicket latakarod, wp
Mondjuk ugyis Pistapapa2 vagy vmi hasonlo:D
Pista, az avatarodat kint hagyod, de a nicket latakarod, wp
Mondjuk ugyis Pistapapa2 vagy vmi hasonlo:D