Nem akartam letakarni, mer nem félek senkitől PLO10-en csak magamtól és a szerencsefaktoromtól, de hát a profik is mindig kitakarják gondoltam villantok valamit. :) No meg Spockot letakarni bűn is lett volna. :)
Danfiu most videokeszítés terén nyugdíjba vonultál? :D
Lassan most már jöhetne egy up, mer már unom már megint ezt.
De ahelyett hogy megindulna végre ma is sikerült egy olyan sessiont összedobni hogy a hajam égnek áll megint, mert 1 óra alatt azszem 1x nyertem mutatással megint. Hogy a büdös picsába van az, hogy mínuszba sokszor vannak ilyen sessionjeim, de minden pluszért meg vért kell jóformán izzadnom.
Tudom, hogy van gyógyír a bajomra, jobban kéne tolni és több bb/100-at hozni vagy legalabb hozni valamennyit. De már rohadtul zavar, hogy ahelyett, hogy közelednék valamennyire az Ev-hez, ahelyett az olló tovább nyílik. Igazság szerint nem érdekelne ha normális rollom lenne de így hogy folyamatosan 30 buyint forgatok így kurvára zavar a történet :)
Jól van kiírtam magamból tolom tovább... :D
Fontos h a hitet ne add fel es hozd az A jatekodat barmilyen swing eseten.Latom h frusztralt vagy es teljesen megertem.Keress meg skypeon es kitalalok vmit.
Fontos h a hitet ne add fel es hozd az A jatekodat barmilyen swing eseten.Latom h frusztralt vagy es teljesen megertem.Keress meg skypeon es kitalalok vmit.
Riszpekt mindkettőtöknek. Méltó hozzáállás. Pistának, mert a sok s*ar mellett is tolja becsülettel, dánnak meg megpróbál ennek az elhivatott srácnak segíteni. Remélem ki tudtok sütni valami jót. Szurkolok nektek ;) Szóval hajrá! Az Upswing ereje legyen veletek!
Ezeket a grafikonokat látva, nagyon finoman fogalmaztál. Az, hogy ennek ellenére nem hánytad még tele a fórumokat, csak szépen szorgalmasan dolgozol tovább, nagyon szimpatikus hozzáállás. Gyakorlatilag nem is értem. Elég durva.
Mondjuk dan hozzaallasa tenyleg kivalo. Pista, en azzal kezdenem, hogy think positiv, es ne nezegesd a k@rva evt allandoan! Ertem, hogy kell a visszajelzes, de ahogy latom nemigen tudsz belole epitkezni, mindenki vereb meg minden. OK magas teten kell az ego, de nem hiszem el, hogy egy stabil tag jatekkal 4 asztalon ne lehetne verni 10 et. Table select? Network select? Mennyit elemzel, kikkel? Jo regek nyilvan reg felleptek, en ugy latom mindseted nagyon gyenge, amiota ezt probalom uralni, nekem is jobban megy, igaz nalunk heti 9 ora elemzes van.
Ja es 30 bivel tolni te viccelsz? Egy sessben std a 20 bi-, a gondok ott kezdodnek, hogy 100 bi alatt akarsz plozni, es csodalkozol, hogy frusztralt vagy...
A mindset nagyon gyenge 600k leosztás bukónál??? Hát ezen beröhögtem! :))