Zsipali
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. okt. 7. 16:45

Kb 1 millió handem van hm-ben ezalatt kb 0-t hoztam ev szerint... a winnings az -20.000 bb-nél áll

Graf?
En is csak azt tudom mondani hogy tobb BI-nel jatsz. A kis BR folyamatos frusztracioval jaro, ami nincs jo hatassal a jatekra.

Pistapapa
Válasz Zsipali kommentjére
2013. okt. 7. 17:25

Graf?
En is csak azt tudom mondani hogy tobb BI-nel jatsz. A kis BR folyamatos frusztracioval jaro, ami nincs jo hatassal a jatekra.

Image

Harvey
2013. okt. 7. 19:24

Ez mondjuk tenyleg b@szottul rut:(

jak1
2013. okt. 7. 20:06

Image

Aha aha... Na, hát jelentsen bármit is a híres neves "hosszútáv", ez alapján a grafikon alapján abban biztos vagyok, hogy meló mellett nekem nincs rá időm! Valami olyasmi lehet, mint Columbo felesége...

Pistapapa
Válasz jak1 kommentjére
2013. okt. 7. 20:17

Aha aha... Na, hát jelentsen bármit is a híres neves "hosszútáv", ez alapján a grafikon alapján abban biztos vagyok, hogy meló mellett nekem nincs rá időm! Valami olyasmi lehet, mint Colombo felesége...

Columbo felesége, Janeway kapitány a Star Trek Voyagerből :D

Littlemage
2013. okt. 7. 20:54

Anno azt beszeltuk, hogy holdemben talan egy sne alatt /2-3 millio leosztas/ talan kijon. PLOban ez gondolom meg tobb.

Pistapapa
Válasz Littlemage kommentjére
2013. okt. 7. 20:57

Anno azt beszeltuk, hogy holdemben talan egy sne alatt /2-3 millio leosztas/ talan kijon. PLOban ez gondolom meg tobb.

Én tudtam, hogy van remény... :D

mikki86
2013. okt. 7. 22:34

A hosszútáv bb/100-ban fog kijönni, nem buyinben.

Azaz olyanokat lehet mondani, hogy x hand alatt y% eséllyel z bb/100-nál kisebb lesz az eltérés. Olyat viszont nem, hogy nem leszel 100 BI alatt egy idő után.

600k hand alatt 120 BI az 2bb/100-nyi eltérés. Szóval durvának tűnik, de rb-vel együtt a profitod 1/3-ánál nem kéne hogy több legyen. Szóval hiába a hosszú rossz széria, a nyereséged 2/3-a nálad kéne hogy legyen.

tylerhungary
2013. okt. 7. 22:34

hat ez nagyon sick,Én tuti nem tudnam elviselni és már rég feladtam volna a ****ba,respect a kitartasert remelhetöleg valamikor megfordul és kifizetödik,GL!

Pistapapa
Válasz mikki86 kommentjére
2013. okt. 7. 23:44

A hosszútáv bb/100-ban fog kijönni, nem buyinben.

Azaz olyanokat lehet mondani, hogy x hand alatt y% eséllyel z bb/100-nál kisebb lesz az eltérés. Olyat viszont nem, hogy nem leszel 100 BI alatt egy idő után.

600k hand alatt 120 BI az 2bb/100-nyi eltérés. Szóval durvának tűnik, de rb-vel együtt a profitod 1/3-ánál nem kéne hogy több legyen. Szóval hiába a hosszú rossz széria, a nyereséged 2/3-a nálad kéne hogy legyen.

Image

De ettől még fáj :)

Élő ügyfélszolgálat