Pista, ne a rollod nagysaga hatarozza meg azt,hogy milyen teten jatszol!
Tudod, hogy mi a velemenyem a jatekodrol, nagyon szet van esve, nyugodtan jatszal csak meg plo4-en, aztan ha lesz egy nagyobb mintad, akkor sztem fellephetsz majd 10-re.Minden bantas nelkul:a te jatekod most olyan, mint egy ures, gyomokkal teli telek.Nagyon ures es nem nagyon foglalkoznak vele, gyokerestol meg kell valtoztatni a jatekodat es aztan uj palantakat kell ultetni!Jah igen es a legfobb dolog, ami hianyzik,hogy amikor ellesznek ultetve ezek a palantak, akkor ezek sorjaban legyenek elultetve,szoval h tudjal egy nagyon szisztematikus,stabil, nyero jatekot hozni!
A hasonlatnál maradva,akkor szántsa fel az egész kertet és kezdjen el elölről mindent?Rombolni könnyű,de újraépíteni sokkal nehezebb.
Mi is lenne az a stabil alapjáték?Vagy inkább balladai homályban hagyod?
A hasonlatnál maradva,akkor szántsa fel az egész kertet és kezdjen el elölről mindent?Rombolni könnyű,de újraépíteni sokkal nehezebb.
Mi is lenne az a stabil alapjáték?Vagy inkább balladai homályban hagyod?
Tisztában vagyok az edzésen elhangzottakkal bár talán tényleg fel kellett volna venni. :D
Majd a másodikat... :)
Omahában a 11k az nem minta.
Sokaknak 1 max 2 session.
Következő 11k handben simán bukhatsz 40bb/100al is :)
Csúnya dolgok vannak omahában sokszor,ezért is adják fel sokan.
Pontosan, szantsa fel az egeszet, kezdjen elolrol mindent. En 2 ev omaha utan hagytam el csomo olyan hibas berogzodest es epitettem ujra a jatekomat az alapotktol.Nem konnyu,sokan nem hajlandoak ra(megfizetni az arat) de ez az ara annak h nyero legyen es fentebb lepkedjen. Egyebkent meg mar elmondtam neki mik a fobb hibak a jatekaban, mert tartottam vele egy orat.
Az meg h mi a stabil alapjatek, az hulye kerdes,mert sok tenyezobol tevodik ossze.Kell egy stabil alapvaz a jatekanak, ami meg messze sincs meg neki, igy csodalkozik h elcsuszik a jateka postflop.Amikor megneztem a jatekat, nagyon sok olyan teljesen alap hiba volt a jatekaban, amivel meg nem is lenne baj, de sokszor nem tudta megmagyarazni mit meirt csinal es nagyon sok volt a random/atgondolatlan cselekedet.
Pont az h rombolni sokkal konnyebb mivel tudod h azok a koncepciok helytelenek, mert valamiert nem nyer hosszutavon es az ujjaepitesnek kene konnyen menni, mert ha valakinek nagy alazata es szeretete van a jatek irant az meg fogja tudni csinalni.
De persze tudom, hogy nem minta ez, de attól még 15bb/100-at hosszu tavon is hoznom kell tudni. Kiderül.
Ezt kitol hallottad?
Régen nekem volt 2-3 22k+ handes session is :)
Régen nekem volt 2-3 22k+ handes session is :)