Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Pistapapa
Válasz shaguar kommentjére
2013. okt. 21. 3:53

Pistapapa az vagy akire gondolok? :) 1 tatai fiatalember..??

Fiatal már régen voltam, bár legyen, még azért nem érzem magam vénnek :D

Nem tudom kire gondolsz, de tény Tatán lakom igen. :)

Pistapapa
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 21. 3:56

Es eleg jol nez ki a tesoja....(lany)....meg mielott valaki beletrollkodna

Ja jó bőr, de sajna a tipikus szőke nős vicceket mintha róla mintázták volna :D

shaguar
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. okt. 21. 11:57

,,

es meg szingli is fogadjunk? :D hat akkor mi egyutt kezdtunk kartyazni annak idejen gyanitom... akkoriban meg foiskolara jartam tatabanyara, es ketten atjartunk jatszani a fosulirol..
akkoriban meg a legjobbak kozt voltal, hogy ragadtal le ilyen jatekoknal amiket posztolsz?

Buytherest
2013. okt. 21. 14:04

mióta divat lányokról képek nélkül beszélgetni??

naggeri
2013. okt. 21. 14:46

picture please vagy nincs is hugod Pista !

danfiu
2013. okt. 21. 15:22

Belehet linkelni a kepet Pista?

mlnrrbrt
2013. okt. 21. 15:39

De nem linkelte már be ő maga ide? :o

danfiu
2013. okt. 21. 15:45

Nem hiszem,csak mondom jobb megkerdezni, mert azert ez csak privat dolog vmilyen szinten

Buytherest
2013. okt. 21. 16:06

nem azért vannak szép lányok a világon, hogy ne nézzük meg őket

Pistapapa
Válasz shaguar kommentjére
2013. okt. 21. 16:43

es meg szingli is fogadjunk? :D hat akkor mi egyutt kezdtunk kartyazni annak idejen gyanitom... akkoriban meg foiskolara jartam tatabanyara, es ketten atjartunk jatszani a fosulirol..
akkoriban meg a legjobbak kozt voltal, hogy ragadtal le ilyen jatekoknal amiket posztolsz?

Hát abban a mezőnyben nem volt nagy kunszt a legjobbnak lenni. Akkor sem volt lexikális a tudásom, csak a környéken tűnt annak. Hidd el ha elmentem olyan helyre, ahol már láttak kártyát, pl Pestre a Zappaba, mingyá nem voltam olyan nagy "sztár". A mezőny erősödött és nem fordítottam elég időt tanulásra, így az elment mellettem, most pedig PLO4-en játszom omahat, texas mar meg sem fordul a fejemben mert annyira gyenge vagyok benne a mezőnyhöz képest. Omahaban is szar vagyok, de ebben legalább a mezőny nem annyira erős. Két dolgot tehetek, abbahagyhatom, vagy megtanulhatok végre rendesen játszani és elhagyni a kispályát ennyi év pötyögés után. Szeretném azt hinni, hogy az utóbbit választottam nemrég :)

Élő ügyfélszolgálat