Pistapapa
Válasz EKO kommentjére
2013. nov. 6. 19:37

Bocsi Pistapapa nem tudtam kihagyni! XDXDXD Remélem nincs harag! :D

Természetesen nincsen, bár azért kicsit fáj :D

rorooen
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. nov. 17. 13:57

Mi a helyzet errefele?

mattack
2013. nov. 17. 14:54

Mi a helyzet a húgocskáddal? :O

Pistapapa
Válasz rorooen kommentjére
2013. dec. 3. 21:52

Mi a helyzet errefele?

Semmi különös ipokeren toltam novemberben, össze se lehetett hasonlítani az eredmenyt az októberivel, szenvedtem egész hónapban jóformán, talán nem annyira mint dánfiú de megcsinálták a picsámat nekem is :D. Sajna nem toltam megint eleget kb 20k hand mehetett le napi 2 órákkal kb. Igazi profi mentalitás, na mindegy.

Mi a helyzet a húgocskáddal? :O

Húgom köszöni szépen jól van, de most kicsit fasírtban vagyunk, mert 1 hete itt volt az egyik barátnője, akinek olyan telefonja van amivel olyan képet rakott ki kistestvírem a facebookra mintha 2 órát dolgoztak volna vele photoshoppal és hát jó szokásomhoz híven kommentáltam rögtön a képet, melynek az lett az eredménye, hogy jelenleg tiltva vagyok nála facebookon. Ezen meg én rágtam be, úgyhogy mostanában néha kikapcsol a wifi mikor itthon van. :D

Pistapapa
2014. jan. 12. 0:11

Nem írok blogot mert annyi minden nem történt az elmúlt időben, úgy hogy elég lesz ez itt :).

Decemberben kb 8k handet toltam le, ezalatt nyertem kb 6 buyint PLO4-en. Igazi vérprofi módon telt el 2013 második fele nem is tudom volt e ilyen 6-7 hónapom, hogy ilyen keveset játszottam volna mióta pókerezem. Ez egészen odáig fajult már decemberre, hogy az év utolsó két hetében meg se nyitottam a klienst. Rengeteg world of tanksot toltam helyette, már már vérprofi vagyok abban is :). Aki esetleg tankozik az tudja mennyire bele lehet merülni ebbe a játékba is. Mindegy januárra annyira kitankoztam magam, hogy ismét volt kedvem pókerezni, és tulajdonképpen nem is megy rosszul. A mennyiséggel továbbra is gond van, de mar egy hete beteg vagyok így van rá kifogás :D. Mindegy tolom amennyit tudok. Rakok be grafikont 2014-ről h micsoda upom van, mer szépen néz ki.

Image

És, hogy valami érdekeset is mondjak, húgommal béke van így majd lesz kép, valamikor... :D

Pistapapa
2014. febr. 9. 17:44

Még mindig keveset tolom, nem játszom jól hiába nyerek. Ez csak PLO4-re elég, talán még PLO10-re is de 30 buyinnal nem ülök fel több meg ugye nincs, meg értelmét se látom. Továbbra is gyéren játszom postflop, eléggé eredményorientáltan sajnos. Ugyan képes vagyok a nonsh vonalam stagnáláson tartani, de ha túl sok maniac fish kerül az asztalaimhoz rögtön zuhanni kezd. Motiváció kb 0.

A graf az előző folytatása...

Image

Image

balu999
2014. febr. 9. 19:14

Még mindig keveset tolom, nem játszom jól hiába nyerek. Ez csak PLO4-re elég, talán még PLO10-re is de 30 buyinnal nem ülök fel több meg ugye nincs, meg értelmét se látom. Továbbra is gyéren játszom postflop, eléggé eredményorientáltan sajnos. Ugyan képes vagyok a nonsh vonalam stagnáláson tartani, de ha túl sok maniac fish kerül az asztalaimhoz rögtön zuhanni kezd. Motiváció kb 0.

A graf az előző folytatása...

Image

Image

Ne törődj semmivel :) Jan.1. óta csak szopok :) Nem is emlékszem ilyen DS-re, kb 4-5 éve lehetett ilyen.

Pistapapa
2014. ápr. 21. 13:07

Jelentkezzen az a bitang aki a húgomnál éjszakázott ma, mert állítólag pókerezik és olvassa ezt itt. :D

CsabiST
2014. ápr. 22. 0:02

Lol, ha ezt a kérdést blogba írod megvan egy pulóverra való hsz :D :D :D

Pistapapa
2014. ápr. 22. 10:20

Blogot évente max 1x írok, egy ilyen semmiségre aztat nem lövöm el. :)

Élő ügyfélszolgálat