Pistapapa
Válasz CsabiST kommentjére
2014. ápr. 22. 17:53

Lol, ha ezt a kérdést blogba írod megvan egy pulóverra való hsz :D :D :D

Amúgy sem hiszem, hogy van víziló méretben. :D

Pistapapa
Válasz Pistapapa kommentjére
2014. ápr. 23. 20:34

Mostanában nagyon keveset játszom, ezért kitaláltam, hogy versenyzek is a cash asztalok mellett, így aztán nem fél meg egy orás sessionökkel lesz talán tele a padlás. Ez a harmadik nap, hogy így tolom. Ma sikerült egy majdnem 7! órás sessiont tolni. :) A bankrollom kicsi ezért az 1 euros rebuyos versenyeket valasztottam vagy max 5 euros freezout fér még bele. De ezeket a kis nevezésű kifagyós versenyeket nem szeretem mert nagyon kevés a zseton az elején, így inkább rebuyost fogok tolni.

Image

Azért szomorú is vagyok kicsit, mert lemaradtam a mennyei ligakupameccsről. :(

Ui.: A felhívásra még nem jelentkezett senki, ezért emlékeztetőnek írom ezt Ákos. Legálabbis Lívike azt mondta így hívnak :D. Dee én a nickre vagyok kiváncsi amit ez a név takar :D

naggeri
2014. ápr. 23. 20:39

sajnos nem az én nickem az papa

Pistapapa
Válasz naggeri kommentjére
2014. ápr. 23. 20:53

sajnos nem az én nickem az papa

Ezzel nem vagy egyedül szerintem itt :D

danfiu
2014. ápr. 23. 23:24

Megvan ki az az Akos, meg allitolag Pista , te reggel 5kor tankozol es ordibalsz???????????

Pistapapa
Válasz danfiu kommentjére
2014. ápr. 24. 1:57

Megvan ki az az Akos, meg allitolag Pista , te reggel 5kor tankozol es ordibalsz???????????

Nem hiszem, hogy tank közben ordibálnék. Max néha anyázok egyet. Hangosabb beszéd esetleg akkor fordulhat elő mikor session után haverommal age of empire 2-t tolunk hajnalig, mert vele szoktam dumalni skypen. És igen akkor neha lehet belefeletkezek a dolgokba. Abban a jatekban annyi mindenre kell figyelni egyszerre, hogy lehet a hangomra már néha nem futja. :) De felkelni nem lehet rám, max elaludni nehéz. :D

Pistapapa
2014. dec. 30. 12:24

Visszatérek. :)

Pistapapa
2015. jan. 2. 18:09

Mint említettem visszatértem az asztalokhoz. Nem volt egyszerű visszatenni hm-et a gépre, ne töröljétek le sose. Kb 5 órát szarakodtam mire végre sikerült, mert mikor uninstallaltam letöröltem valami progit ami kellett hozza és bzzzzzz mindegy nem lényeg. :D

30-án már játszottam kicsit, de így egy év kihagyás után annyira elvoltam tévedve, hogy 300 hand után inkább kiültem és elkezdtem videózni. Itt említeném meg, hogy dánfiu, letelt ám a két hét jöhetne a PLO maniac 5. része lassan :D

Tegnap már letoltam 2 sessiont, ma is, de majd még később játszom. Régebben napi 1k hand volt a cél 4 asztalon, most h lett lehetőségem ujrakezdeni, addig akarom tolni nap mint nap amíg le nem fordulok a kanapéról.

Mindemellett a fogyókúrát sem akarom takarékra tenni, de még nem tudom, hogy fogok tudni így eljárni úszni délelőttönként. Azért délelőtt mert akkor általában nincs senki és Pistapapa nem szereti ha a szemébe megy a víz és gyerekekkel rikácsolnak a tanárok délutánonként. Délelőtt a légkör a víz és a hangulat is nyugis, azt szeretem. Persze van gond ezen kívül is, mert a szaunát azt 12-14 óra között kikapcsoljak és két úszó "session" között ott pihenek, így abban az időszakban sem érdemes menni. 1 órát úszom 30 percet szaunázom. Lazán elmegy 2 óra ezzel a napból 2-3x egy héten. Tehát 10-re legkésőbb az uszodában kell lennem amihez fel kell kelni 9-kor. Így visszagondolva az elég korai, de hát annyi mindent szarul csináltam régebben az időt is rosszul osztottam be így van miben fejlődni ezen a téren is.

Ennyit egyelőre.

Ja igen Ákos megkerült, már tudom ki ő, a megtalálónak az ígért aktot húgomról mellékeltem :D

Pistapapa
2015. jan. 3. 1:54

Még pár ilyen nap és esküszöm visszarakom az akademiat a könyvjelzőkbe :D

Nem muszáj holnap lennie, jó bármikor :)

Image

naggeri
2015. jan. 3. 8:21

Papíí! Zúzzad oket :)

Élő ügyfélszolgálat