Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > PLO home games versenyek_ötletelés

kry
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 30. 13:48

nem akarok skypeolni, de jövök. vagy így nemér? :D
látom senkit sem érdekel, de ettől még szorgalmazom a Holdem/Omaha kombót, körönként váltakozva..

Littlemage
2013. okt. 30. 16:10

hey, 22-en irtam rad skypeon, hogy en is benne vok :)

Galambos Tarzan
2013. okt. 30. 16:19

Ha Dán hajlandó megcsinálni utána egy elemzéses videó formájában, mondjuk a videósorozata amolyan bónusz részeként, akkor én is benne lennék egy plo cashben simán, persze jelképes téten, ami lehet mondjuk plo 5 vagy plo 10 ha a többség úgy akarja. Expert omaha fish vagyok, úgyhogy simán lehetne a tipikus kezdő hibákat stb. elemezni utána :D És ez a nyitott lapos ötlet nekem tetszik.

Btw nem lenne rossz, ha olyan emberek ülnének össze, akiknek van tracker porgramja omahára, hogy a HH -k mindenképpen meglegyenek mindenkinél (nekem pl. van pt4 omaha)

Lehetne mondjuk egyszerre 2 asztalon ha home gamsben lehet ilyet, és akkor tuti, hogy egy 1,5 - 2 órás sessiönből össze lehet vágni egy 45 - 60 perces elemző videóra való anyagot.

BT86
Válasz kry kommentjére
2013. okt. 30. 17:11

nem akarok skypeolni, de jövök. vagy így nemér? :D
látom senkit sem érdekel, de ettől még szorgalmazom a Holdem/Omaha kombót, körönként váltakozva..

Elvileg Béláék elkezdték szervezni a holdemet.
Az eredeti cél egy kielemezhető videóanyag elkészítése, amiben azért jobb ha csak 1 játéktípus van :)

BelaKecske
2013. okt. 30. 18:42

meglássuk, hogy ez mennyire sikerül, aztán felőlem lehet holdem, majd csinálok neki topikot.

esoember
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. okt. 30. 19:29

6 nmax plo cg nem lenne rossz lehetőleg jobb játékosokkal, akiket dánfiú kiválogathatna, és elemezhetné a játékot.
Nyilván a hozzászólások alapján lenne rálátása a válogatásnál.
Akiket én szívesen látnék: Dánfiu, Cewyl, Sai, Naggeri, Holdenper, Nlkzm9, Zsipali.

BT86
Válasz esoember kommentjére
2013. okt. 30. 21:32

6 nmax plo cg nem lenne rossz lehetőleg jobb játékosokkal, akiket dánfiú kiválogathatna, és elemezhetné a játékot.
Nyilván a hozzászólások alapján lenne rálátása a válogatásnál.
Akiket én szívesen látnék: Dánfiu, Cewyl, Sai, Naggeri, Holdenper, Nlkzm9, Zsipali.

Holdenper? Ha jól emlékszem nem sokáig omaházott, és már ugye jó ideje más játékot játszik.
Most látom, hogy 7 név van a 6max asztalra. Szóval osztónak vagy floormannek szánod? :)
Természetesen no offense, csak a felsorolásban lévő nevekhez képest kicsit kakukktojás :)

svajcifiu
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 30. 21:45

Holdenper? Ha jól emlékszem nem sokáig omaházott, és már ugye jó ideje más játékot játszik.
Most látom, hogy 7 név van a 6max asztalra. Szóval osztónak vagy floormannek szánod? :)
Természetesen no offense, csak a felsorolásban lévő nevekhez képest kicsit kakukktojás :)

ennyire bánt hogy kihagytak a listáról?:))

Hát ja, szerintem is inkább te mint a H:)ldi

BT86
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. okt. 30. 21:49

ennyire bánt hogy kihagytak a listáról?:))

Hát ja, szerintem is inkább te mint a H:)ldi

Dehogy, én csak akkor játszanék, ha fun game lenne. Nagyon kezdő vagyok még én is.
De ezzel a névsorral elég komoly csata lenne :)

esoember
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 31. 10:52

Majd dán eldönti kit hív meg, csak pár név eszembe jutott azokat leírtam. Persze lehetne szavazást is kiírni és az alapján dönteni.

Élő ügyfélszolgálat