Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > PLO home games versenyek_ötletelés

ceewyl
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. nov. 6. 17:10

gondolom azért ment szépen a vagdalózás.
Mindenki azt hitte nagy az edge mi ?:D

Ez nem hit kérdés, ezek tények... :D

naggeri
Válasz naggeri kommentjére
2013. nov. 6. 17:19

igen, elég vagdalkozós lett..
nem tett jót a deep table a fun game-nek, köszönhetően nekem meg LM-nek, mivel elég sokat 3-4 betelgettünk ami ugye átment lightba *****gyorsan, aminek nem sok értelme van Omaha-ban, de legalább erre jó volt hogy ezt ismét a fejembe véssem :)
Talán ha 100BB kezdünk akkor nem lett volna akkora vadulás kapásból..
mind1, összességében jó volt szerintem.

Littlemage
2013. nov. 7. 23:59

Itt is es ceewyl blogjaban is jeleztek paran, hogy csatlakoznanak. Sztem amig danfiu Indiaban lesz, addig vegye at tole naggeri, ceewyl vagy sai a szervezest, ok amugy is PLO-znak is. Amugy van egy skype-csoport, ott kell gyakorlatilag az idopontot egyeztetni, aztan indulhat is a moka.
De ha valaki ide vagy nekem ir, en is hozza tudom adni sztem a csoporthoz.

EKO
2013. nov. 8. 12:34

Én csatlakoznék, nem mint játékos hanem mint passzív figyelő.

Sai
Válasz Littlemage kommentjére
2013. nov. 8. 13:52

Itt is es ceewyl blogjaban is jeleztek paran, hogy csatlakoznanak. Sztem amig danfiu Indiaban lesz, addig vegye at tole naggeri, ceewyl vagy sai a szervezest, ok amugy is PLO-znak is. Amugy van egy skype-csoport, ott kell gyakorlatilag az idopontot egyeztetni, aztan indulhat is a moka.
De ha valaki ide vagy nekem ir, en is hozza tudom adni sztem a csoporthoz.

Ameddig "csak" mókázunk, addig sztem nem kell igazából "szervezés", a skype-csoportban vagy itt felmerül egy időpont, megnézzük hányan lennénk rá és ha elegen, akkor már mehet is. Ha esetleg lesz valami célja is a játéknak (pl. tényleg megcsinálni egy nyíltkártyás videót - de ez sok munka), akkor lehetne bonyolítani.

Amúgymeg "hitandrun"-oltam 100bb plusszban, biztos jó döntés lennék? :D

naggeri
2013. nov. 8. 16:59

Hello,
Valóben ez csak móka volt, de nem ártana összehozni is egy vidit a közeljövőben.
Javaslom akkor a 100BB aszalokat. :)
Olcsóbb is, és talán nem hozza ki belőlünk az állatot :D

Sai
2013. nov. 18. 21:32

A home games után gyakran volt szar a net, szóval végül hívtam a T-home-ot, hogy küldjenek már valakit, jött is és meg is csinálta. Mondom neki, hogy kéthete hétfőn pont éjfélkor elment a net, az mitől lehetett, mire azt mondja, hogy akkor frissítettek valamit a rendszerben, mindig éjfélkor kezdik, mert akkor kevés embert zavar :) Na mondom kössz, pont csak aznap kellett volna :D

Élő ügyfélszolgálat