gondolom azért ment szépen a vagdalózás.
Mindenki azt hitte nagy az edge mi ?:D
igen, elég vagdalkozós lett..
nem tett jót a deep table a fun game-nek, köszönhetően nekem meg LM-nek, mivel elég sokat 3-4 betelgettünk ami ugye átment lightba *****gyorsan, aminek nem sok értelme van Omaha-ban, de legalább erre jó volt hogy ezt ismét a fejembe véssem :)
Talán ha 100BB kezdünk akkor nem lett volna akkora vadulás kapásból..
mind1, összességében jó volt szerintem.
Itt is es ceewyl blogjaban is jeleztek paran, hogy csatlakoznanak. Sztem amig danfiu Indiaban lesz, addig vegye at tole naggeri, ceewyl vagy sai a szervezest, ok amugy is PLO-znak is. Amugy van egy skype-csoport, ott kell gyakorlatilag az idopontot egyeztetni, aztan indulhat is a moka.
De ha valaki ide vagy nekem ir, en is hozza tudom adni sztem a csoporthoz.
Én csatlakoznék, nem mint játékos hanem mint passzív figyelő.
Itt is es ceewyl blogjaban is jeleztek paran, hogy csatlakoznanak. Sztem amig danfiu Indiaban lesz, addig vegye at tole naggeri, ceewyl vagy sai a szervezest, ok amugy is PLO-znak is. Amugy van egy skype-csoport, ott kell gyakorlatilag az idopontot egyeztetni, aztan indulhat is a moka.
De ha valaki ide vagy nekem ir, en is hozza tudom adni sztem a csoporthoz.
Hello,
Valóben ez csak móka volt, de nem ártana összehozni is egy vidit a közeljövőben.
Javaslom akkor a 100BB aszalokat. :)
Olcsóbb is, és talán nem hozza ki belőlünk az állatot :D
A home games után gyakran volt szar a net, szóval végül hívtam a T-home-ot, hogy küldjenek már valakit, jött is és meg is csinálta. Mondom neki, hogy kéthete hétfőn pont éjfélkor elment a net, az mitől lehetett, mire azt mondja, hogy akkor frissítettek valamit a rendszerben, mindig éjfélkor kezdik, mert akkor kevés embert zavar :) Na mondom kössz, pont csak aznap kellett volna :D