PLO NL5 KK flop full, turn WTF?
$0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG quintuple up ($3.46)
UTG+1 Hero ($5.74)
CO Cawk Goblin ($5.79)
BTN naglova ($4.90)
SB 1OnTheFlop2 ($3.78)
BB Jimbibiz ($3.71)
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is UTG+1 :8s: :Kd: :9s: :Ks:
quintuple up calls $0.05, Hero calls $0.05, Cawk Goblin raises to $0.27, 3 folds, quintuple up calls $0.22, Hero calls $0.22
Flop: :Qd: :Qh: :Qs: ($0.88, 3 players)
quintuple up checks, Hero checks, Cawk Goblin bets $0.44, quintuple up folds, Hero calls $0.44
Turn: :Jh: ($1.76, 2 players)
Hero checks, Cawk Goblin checks
WTF?... Most akkor AA vagy nem AA?
River?
(Természetesen nem NL5 hanem PL5)
Jó lenne tudni hogy mi a river :D
Egyébként én ilyen asztalon KKxx-el inkább alacsonyan tartanám a potot amennyire csak lehet.
Jó lenne tudni hogy mi a river :D
Egyébként én ilyen asztalon KKxx-el inkább alacsonyan tartanám a potot amennyire csak lehet.
Megerősít abban amit az előbb írtam :)
Ha ez neked segít:
River: :ac: ($1.76)
De nem is ez volt az alapvető bajom. Miért csekkel mögém, ha monstere van? Már ha van egyáltalán neki... A pre betjéből egy erős handet néztem ki, de ez a turn csekk kicsit változtatott az elképzeléseimen. Most akkor elöl vagyok, vagy nem?
Nem hittem el neki sem az ászt, sem a királynőt. A mutatása azonban meglepett:
River: :ac: ($1.76, 2 players)
Hero bets $1.40, Cawk Goblin calls $1.40
Final Pot: $4.56
Hero shows
:8s: :Kd: :9s: :Ks:
Cawk Goblin shows a full house, Aces full of Queens
:Ah: :As: :Jc: :Jd:
Cawk Goblin wins $4.26 (net +$2.15)
quintuple up lost $0.27
Hero lost $2.11
CP, nem értelek.
Egyik részről egy emelés után ászpárt sejtesz (lehet, ha nagyon ritkán emel), utána meg nem hiszed el. Szerintem a gondolkodás nem konzekvens, meg nem is igazán ez a lényeg. Szerintem Sai fogalmazza meg tökéletes a lényeget.
Riveren valóban csak a jobb lap fogja megadni.
CP, nem értelek.
Egyik részről egy emelés után ászpárt sejtesz (lehet, ha nagyon ritkán emel), utána meg nem hiszed el. Szerintem a gondolkodás nem konzekvens, meg nem is igazán ez a lényeg. Szerintem Sai fogalmazza meg tökéletes a lényeget.
Szvsz ezen a limiten ő is simán besz.rik a QQQ floptól, tehát igyekszik nem az égig verni a potot. Nyilván ha tiszta readje lenne arról, hogy nincs nálad a negyedik Q, akkor riveren visszaemel a hívásodra.