Sai omaha leosztásai
Pár érdekesebb leosztást próbálok majd idetenni PLO világából
Ki mit tenne?
$0.1/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG CuZiLLa ($9.26)
UTG+1 killnmesmalls ($21.45)
CO loumike ($10.00)
BTN Hero ($83.56)
SB wahoo1120 ($10.14)
BB Fritzrena ($35.16)
[loumike posted $0.25]
Pre-flop: ($0.60, 6 players) Hero is BTN :6c: :5h: :5d: :8d:
1 fold, killnmesmalls calls $0.25, loumike raises to $1.10, Hero calls $1.10, 1 fold, Fritzrena calls $0.85, killnmesmalls calls $0.85
Flop: :5c: :Qs: :Jc: ($4.50, 4 players)
Fritzrena checks, killnmesmalls checks, loumike bets $4.50, Hero ???
Az SS nemrég ült be, de mivel SS és postolt, nem adok túl nagy sanszot a tudásra:) Fritzrena egy halacska, 52/3-at játszik preflop (az asztalnál eddig). killnmesmalls nyerő játékosnak tűnik, több asztalon is találkoztam vele, 14/3-at játszik párszáz hand alapján, nem csinál hülyeségeket.
Preflop megadok, a lapom nem túl erős, de hátha eltalál a flop:) Eltalált?
l :)
killnmesmalls szerintem biztos betelt volna nálad jobb lappal, mert 4way a pot, szóval allin raknám az ss-t és vállalnám az allint Fritzrena ellen is.
de ez csak egy holdemes vélemény:)
hat ha mar igy alakult, be kell vallalni, de kombok tömkelegevel verhetnek meg, de az is lehet, hogy 1 outod van. lehet a dobas is jo. also settel nem nagyon erdemes izmozni, meg ezen a limiten sem.
Ha also settel itt nem tolod be, akkor dobd ezt el preflop!
Ha also settel itt nem tolod be, akkor dobd ezt el preflop!
killnmesmalls szerintem biztos betelt volna nálad jobb lappal, mert 4way a pot, szóval allin raknám az ss-t és vállalnám az allint Fritzrena ellen is.
de ez csak egy holdemes vélemény:)
Egyáltalán nem biztos, hogy betelt volna. Én pl. egy 50%+ kombóval kivárnék, mert a SS szinte biztosan emelni fog, ha szerencsém van kapok legalább egy megadást, és akkor favoritként beletudom pakolni a pénzemet teljesen.
Amúgy meg littlemage+1 dobd el preflop, ez szerintem még limpet sem ér meg max az 5-6-8 miatt pozícióból.
SS ellen én vállalnám az AI-t. Viszont ha a reg visszatolná, akkor redraw nélkül lehet foldolni, bár már olyan helyzetben vagy, hogy ha emelsz akkor már kommitáltad magad...:/
Mivel nagyon drawheavy board ezért itt valszeg reg ellen is vállalnám.
Kis poketekkel éppen ezért nem jó játszani, mert itt pl. lehet hogy már drawing dead vagy.