Itt vannak a statok. Ha valaki esetleg még képben van, plo10 microgamingen az ilyen irányú torzulás jó e? Vagy, esetleg van e óriási lake? Még kevés a hand, de inkább visszanézem azokat a potokat, ahol nem vettem részt, és volt showdown.
Azt vettem egyébként észre, hogy ha van legalább 1-2 90/60as az asztalnál, akkor ott lecsökkentem a vpipet, és cbet is lentebb megy a sok multiway game miatt.
Feszesebb asztalon, ahol a fishek is inkább csak ilyen 50/0-t képviselnek, és sokat dobnak flop, ott 35/18/6 70 körüli cbettel szokott lenni, és ott 45 körüli succest tudok hozni.
Sok még a tanulnivaló, de rajt vagyok. :)
Üdv!
Az elsőt nagyon mélyen kielemezted, inkább olvastam és tanultam, mintsem hozzá tudnék tenni. A másodikban azon gondolkodtam, hogy nem lehet-e egy gyengébb kezet eladni kisebb nyitással. Fél pot emeléssel nem lehet, hogy nem ijesztünk ki mindenkit a játékból és egy nekik esetleg javulást mutató turnön betetni velük még? Amúgy ezzel az emeléssel sincs sok gond. 3 villian közül simán lehetett volna, aki jön veled.
A masodik jo, az elsot leadelnem
A statokrol meg annyit, hogy ulra passziv vagy, elhiszem h plo10 meg h mw lesznek a kasszak.Latszik h sokszor ha te vagy az aggresszor, akkor xbackelsz ip vagy ch elsz oop 3way es csak eros lapokkal cbetelsz.Sztem elkene kezdened tobbet cbetelni, tobbet raiselni, foleg hu es 3way, mw meg faceup jatszani.
Esetleg tehetnel be pozicios statokat meg screenshotot a main popuprol, ha lesz majd elegendo mintad
Oksa, ty. Next 5k handről fogok betenni main popupot is, ebben még benne vannak az első szárnycsapások is. :)
Sajna tegnap és ma nem volt időm játszani, viszont vasárnapi sessiönben volt egy hand, ami nem hagy nyugodni.
Onemirrion: 29/16/2,7
Baob: 23/3/1,6
$0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Prima
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Volcano13 ($20.42) 204bb
UTG+1 onemirrion ($11.11) 111bb
CO RaqBad ($8.10) 81bb
BTN Baobabus ($10.63) 106bb
SB Shamihammi ($11.77) 118bb
BB Jarva3 ($28.06) 281bb
Pre-Flop: ($0.15, 6 players) Shamihammi is SB :Ah :Qs :As :Ks
Volcano13 calls $0.10, onemirrion raises to $0.45, 1 fold, Baobabus calls $0.45, Shamihammi raises to $2, 1 fold, Volcano13 folds, onemirrion calls $1.55, Baobabus calls $1.55
Flop: :3h :Kc :Jd ($5.30, 3 players)
???
Mi a helyes játék flopon?
Továbbá a vasárnapi sessiön statok. Átnéztem, hogy milyen handeket mikor hogy játszottam, és hogy nem játszottam meg, és kiegészítettem a rangemet, főleg CO,BTN nőtt elég sokat, de sztem vakokról még mindig túl sokat játszom. Illetve a cbetre is jobban odafigyeltem, habár az asztalok is feszesebbek voltak kicsit.
Floppon pot bet.
K setthez van blockered,
JJ val csak nem jönnek 3bet callolni,
egy Q-t is fogsz a SD -okhoz,
színhúzó nincs
de gondolom oda lett egy beülőd ha ide be tetted.
Megvertek, de nem ez a lényeg, azért játszom ilyen kicsi szinten, hogy ne érdekeljen 1 beülő, és minden helyzetben meg tudjam hozni a megfelelő döntést, és ha esetleg nem tudom biztosra a dolgot, választhatom a drágább utat, hogy lássam a lapját.
Egyébként én is pont így gondolkoztam, csak nem voltam benne biztos, hogy elégszer fognak dobni, hogy összességében plusszos legyen a move. Én nagyon erős lapot reppelek, de nem tudom, hogy itt bevállalják e a 2pár+SD szerű lapokat stack off range-ként ilyen feszesen.
Flopon potbeteltem, így set ellen commited lettem gutshottal plussz over 2 out settel, végül KK-t mutatott, ami nagyon kis része a game range-nek.
Köszi a kezet. Ismét ráébredtem, hogy nagyon passzív a játékom. Preflop szerintem csak besunnyogtam volna, nem emeltem volna tovább. A flop már érdekesebb, ott valószínűleg megindultam volna én is. Nagyon meg kell még tanulnom az induló lapok értékét. Valahogy mindig az jut eszembe preflop, hogy az omahában mindig az utolsó két utca az erős, és oda is fókuszálok.
Pre mindig 3bet,akarmilyen deep vunk
Flop 1,85/call
Igy eselyt adunk Jx,gs+bdfd type handeknek h shoveoljanak, mondjuk J678bdfd vagy peeleljenek, ha pedig nagyot betelunk, akkor:
-Soha nem fogunk bf-olni,szal az ellenfelek helyzetet konnyitjuk meg ezzel h csak azt a reszet teszik be a range-uknek, aminek ellenunk decent equity-je van
-Ezen a boardon kell lenni kisbet/fold range-unknek,mivel jol cbetelheto es inkabb a mi range-unket talalja el, nem az oveket.
Szoval osszegezve, ha itt mindig nagybet/callozunk vagy ch/foldolunk akkor long term nem leszunk balancolva
One-nak egy 18% os ranget tettem be , AA nelkul, masiknak meg egy 26% os ranget es flopon az h mi annak az eselye h egyikuknel ez lesz:
JJ,33,KJ,J3,QT9,JT9cc-szal ergo a stackoff range-uk
vegeredmeny: 33%