@Sai
Az 1. handnél egy str8 flusht fizettem ki :/
A 3. handet nem dobtam el sajnos. floppon calloltam és blank 6-os turnon betettük. AAxx-et mutatott, de túlhúztam a riveren.
A gondolatmenet pedig az volt, hogy szinte biztosan szettre tettem, az előbb leírtak alapján. Mármint, hogy passzív a draw lapjaival, és ha a turn nem pározódik akkor beteszem ellene.
De már akkor sem tűnt a legjobb elképzelésnek! :)
Az 1. handnél egy str8 flusht fizettem ki :/
Sziasztok!
Berakok néhány handet, de sajnos statot semelyikhez nem tudok írni, mert nem működik a replayer. Azért nyilván így is várom a kritikákat! ;)
1. hand: weaktight | Hand | Qc3d7c5s - $2/$4 No Limit Holdem
Jó volt-e így a hand megjátszása?
2. hand: weaktight | Hand | Qc2hQhJc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Itt, a legelső handem volt az asztalnál.
Túl játszottam, vagy be lehet rakni a floppon?
3. hand: weaktight | Hand | Jc8d7s9s - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Na itt eléggé el voltam tévedve! :D
Pre call? Flopon egyáltalán el szabad-e gondolkozni azon, hogy folytassuk a partit OOP?
A donkbet nem tűnik jó megoldásnak így visszanézve, mert rengetegszer kell flopon eldobnom, ha visszajátszanak rám és ezen a wet boardan meg fog történni jópárszor.
Szóval flopon ch/f ?
Üdv mindenkinek!
1:
Azon gondolkodtam, hogy flopon el kell-e dobni visszaemelésre (mert ez így (egy megadó után) biztos, hogy fd és egy erősebb kész lap ellen mész, ráadásul nem is nut húzókkal. Szerintem el kell:)
Turn-ön eszembe se jutna emelni, megadni kötelező.
2:
Szerintem nem erősködnék ezen a flopon, soha nem fogják eldobni, és sokszor leszel hátrányban.
3:
Pre nincsen gond, flopon ez vagy b/f, vagy c/c, mert egy nutfd+lyuksor nem annyira erős, hogy allin kerülj vele ilyen SPR-nél.
Sziasztok!
Berakok néhány handet, de sajnos statot semelyikhez nem tudok írni, mert nem működik a replayer. Azért nyilván így is várom a kritikákat! ;)
1. hand: weaktight | Hand | Qc3d7c5s - $2/$4 No Limit Holdem
Jó volt-e így a hand megjátszása?
2. hand: weaktight | Hand | Qc2hQhJc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Itt, a legelső handem volt az asztalnál.
Túl játszottam, vagy be lehet rakni a floppon?
3. hand: weaktight | Hand | Jc8d7s9s - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Na itt eléggé el voltam tévedve! :D
Pre call? Flopon egyáltalán el szabad-e gondolkozni azon, hogy folytassuk a partit OOP?
A donkbet nem tűnik jó megoldásnak így visszanézve, mert rengetegszer kell flopon eldobnom, ha visszajátszanak rám és ezen a wet boardan meg fog történni jópárszor.
Szóval flopon ch/f ?
Üdv mindenkinek!
Köszi azészrevételeket!
@Holdenper
Olvastam a topicod, de nem érzem úgy egyelőre, hogy épkézláb észrevételeket tudnék hozzáfűzni a handekhez. Remélem hamarosan eljön az az idő is :)
GL!
Sziasztok!
A mai session érdekes handjeit raknám be egy kis elemzésre.
Úgy érzem mindegyik esetben elég deficites megoldást válszatottam..... :/
1. hand: weaktight | Hand | TcAcAsKc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Pre gondolom jó így.( 5. handem volt az asztalom) Floppon ch és megnézem mi történik mögöttem és ha csak 1 ember marad aktív akkor bevállalom vagy mindkét pajtás ellen is be kell vállalni ilyen spr mellett ha flopon ch-elünk?
Nyílván ha már beleemeltem nem dobhattam volna....ehh, ma nem éreztem a chi-t :) Azért letoltam 1,7K handet,de ha mást nem is profitáltam belőle, legalább tapasztalatnak jó voltremélem! :)
2. hand: weaktight | Hand | Ah3c7hAc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Nagy stack 58/36/21-es 3bettel. Pre szerintem egész jól alakultak a dolgok, mármint, hogy elég sok pénzt be tudtam pakolni az ászaimmal. Floppon szerintem jó a donk ai ekkora kasszára.
De azért itt kérnék egy kis segítséget, hogy jó-e vagy nem és ha nem, miért?
3. hand: / CSAK erős idegzetűeknek!/ :) weaktight | Hand | AhAd3cJs - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Hát itt inkább nem írok semmit csak egy kérdőjelet ? :D
Floppon a donkra fold?
Pre 4betet szerettem vlna indukálni a kis betsizzal és ez lett a vége!
Köszi hogy benéztetek!
Nem sokára berakok egy grafikont, ha kikértem a nálamnál okosabbak tanácsát hogyan is kell ilyet csinálni :)
GL!
Hát én inkább általában mondanék pár szót:
- pre mindig potot emelj (főleg 3bet és 4bet esetében), ha még többen vannak játékban (ha kicsit emelsz, akkor multiway lesz a pot) (2. és 3. hand emiatt lett ilyen rossz).
- Mutiway pot esetén közepes/veszélyes boardon overpár nem elég (gyakorlatilag soha), 2. és 3. hand sima c/f flopon. Mindig húzni kell valamire!
- első handnél ennyi outtal nem lehet b/f-et játszani ilyen stack-méreteknél. Én leginkább checkelnék, és ha legalább ketten jönnek, akkor dobnék, ha csak egy ellenfél ellen mennék, akkor c/r.
Sziasztok!
A mai session érdekes handjeit raknám be egy kis elemzésre.
Úgy érzem mindegyik esetben elég deficites megoldást válszatottam..... :/
1. hand: weaktight | Hand | TcAcAsKc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Pre gondolom jó így.( 5. handem volt az asztalom) Floppon ch és megnézem mi történik mögöttem és ha csak 1 ember marad aktív akkor bevállalom vagy mindkét pajtás ellen is be kell vállalni ilyen spr mellett ha flopon ch-elünk?
Nyílván ha már beleemeltem nem dobhattam volna....ehh, ma nem éreztem a chi-t :) Azért letoltam 1,7K handet,de ha mást nem is profitáltam belőle, legalább tapasztalatnak jó voltremélem! :)
2. hand: weaktight | Hand | Ah3c7hAc - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Nagy stack 58/36/21-es 3bettel. Pre szerintem egész jól alakultak a dolgok, mármint, hogy elég sok pénzt be tudtam pakolni az ászaimmal. Floppon szerintem jó a donk ai ekkora kasszára.
De azért itt kérnék egy kis segítséget, hogy jó-e vagy nem és ha nem, miért?
3. hand: / CSAK erős idegzetűeknek!/ :) weaktight | Hand | AhAd3cJs - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Hát itt inkább nem írok semmit csak egy kérdőjelet ? :D
Floppon a donkra fold?
Pre 4betet szerettem vlna indukálni a kis betsizzal és ez lett a vége!
Köszi hogy benéztetek!
Nem sokára berakok egy grafikont, ha kikértem a nálamnál okosabbak tanácsát hogyan is kell ilyet csinálni :)
GL!
Sziasztok!
Elég rég jelentkeztem. Annyit előljáróban, hogy azóta shotoltam PLO25-re és próbálok itt megragadni. Eddig 2 sessiont toltam, nem sok handdel, de majd ha sikerül megragadni akkor jelzem. :)
1. hand: weaktight | Hand Poll | Ah7hAdJd - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Floppon std.-e a re-raise? Riveren el lehet e dobni?
Úgy gondoltam, hogy floppon bármilyen settel betette volna. Bár sok infó nincs az enemyről.
2. hand: weaktight | Hand | 6c2sAcAh - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Elég std. parti, de turnon jó volt így vagy ott is csak call és river?
sztem am. bármilye lett volna a blöffön kívül már nem tudott volna dobni.
3. hand: weaktight | Hand Poll | Ah9cAs3s - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Na itt ki,mit és miért?
Ellenfelekről nagyon kevés infóm van, így ezért nem is írok semmit róluk.
GL!