1:Jo, de flopon nagyobbat raiselnek, kb 5.7, turn jo, river becsukott szemmel call, mert settel flopon visszatolja, es 2 parral nem calloz turnon.Max kisebb flusht fordithat bloffbe, ha kreativ, de neked lekell majd readelni, h nem reppel semmit ezzel a line-nal.
2: pre call,igy jo, csak omg turnon wtf mentel ai???Ha a turnt bloffolni a rivert is shoveolni fogja, mert 1: kozepes flush-sel nem fog raiselni flopon es azzal nem hiv turnon,settel ugyanez a szitu, ezekkel mind pot kontroll--->ebbol lehet tudni h air-je van, ezert kellett volna hagyni bloffolni...
3: Pre call, hacsak nem 4betel sokat viszont, akkor meg kisebbet 3betelnek. Azert nem jo itt a 3bet, mert azt reppeled amid van kb. Jobban 3betelnek valami rundown-nal vagy nem tudom+meg mogotted sq is lehet.
gl:)
Sziasztok!
Elég rég jelentkeztem. Annyit előljáróban, hogy azóta shotoltam PLO25-re és próbálok itt megragadni. Eddig 2 sessiont toltam, nem sok handdel, de majd ha sikerül megragadni akkor jelzem. :)
1. hand: weaktight | Hand Poll | Ah7hAdJd - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Floppon std.-e a re-raise? Riveren el lehet e dobni?
Úgy gondoltam, hogy floppon bármilyen settel betette volna. Bár sok infó nincs az enemyről.
2. hand: weaktight | Hand | 6c2sAcAh - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Elég std. parti, de turnon jó volt így vagy ott is csak call és river?
sztem am. bármilye lett volna a blöffön kívül már nem tudott volna dobni.
3. hand: weaktight | Hand Poll | Ah9cAs3s - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi
Na itt ki,mit és miért?
Ellenfelekről nagyon kevés infóm van, így ezért nem is írok semmit róluk.
GL!
Sziasztok!
Először is így utólag köszönöm a hsz.-eket!
Toltam egy 10h-s sessiont, sajnos nem túl patinás eredménnyel.
Berakok néhány handet.
1.hand: $63.5 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Pre? Floppon ilyen betsizeok mellett egyikőjüket sem tettem sorra. Ezért úgy véltem, hogy ilyen SPR mellett itt be kell tenni.
2.hand: $115.14 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Pre a limpelő barátunk elég nagy fish volt 86/20, ezért gondoltam poziból lejátszom ellene.
3 betre el lehet-e dobni?
Ilyen SPR mellett standard volt a flop push v sem?
3.hand: $106.19 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Pre poziból jónak éreztem a handet. Floppon ilyen SPR mellett nem lehetett dobni igaz? :)
4.hand: $8.79 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Turnon a betsize miatt akár re-raiselhettem volna így utólag visszanézve. Riveren meg elég jó lap jött a blöffre, ha mégis így emelt volna a sorával.
5. hand: $11.04 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Ez itt jó fold sztetek?
Nálam a nut FD, KKxx ritkán lesz nála és QQxx-ra van blokkerem, JJ-vel meg nem emelne, így vagy blöff vagy póker ami nála lesz sztem. 3.8 az agg.factor.
+1 hand: $82.93 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
:D Ezt, hogy tetszett gondolni? :D
Ez a converter ideiglenes megoldás lesz valószínűleg, de a weaktight meghalt mára.
GL!
1: Pre okes, sok nut equity van a handedben+sidecardok is eleg jok.Flopon meg ilyen action mellett dobnam.Ne multiway ilyen spotokban akarj moveolgatni sztem meg:)
2: Pre light iso belefer 1 embert, de 3betre dobnam a postflop rossz pozid meg a handed gyengesege miatt.Pusnal itt jobb opcio nincsen.
3: Pre fold vagy 3bet, de nyugodtan mehet a fold.Ha mondjuk 4567ss lenne azzal mar jobban lehetne 3betelni to narrow the field.Flopon inside wrap, easy.
4:Hat, az a baj a river bettel, hogy csak olyan fog lecallozni, ami megver.Mivel turnon kizartuk a sor lehetoseget a betsize miatt, ezert itt set nem fog callozni riveren, ami neked callt ad az csak a flush+ az ellenfel meg bloffbe is fordithat valami crap 2 part.
5: Flop betsize tetszik, viszont en turnon nem latok 2 utca value-t ami non Ax, nalam turn ch back es any river call.Ha csak nem az ellenfel egy nagy cs, akkor mehet a turn bet, river bet line.
6: Mas jatekosok szemeben a te 4bet ranged nagyon AAxx heavy+ nincs 3 utca value rosszabban mint AA, ezert jo a flop ch back+ meg indukalni is tudsz bloffot egy utcara.Meg a stacksize-ok is jo, h flop ch back, turnon ha kibetel vagy ha te betelsz, akkor mar riveren ugyis bekerul a penz.
gg nh wp gl
Sziasztok!
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Berakom a statjaimat, pozira lebontva és arra kérnélek titket, hogy írjátok le, min kéne sürgősen változtatnom. :)
Nyilván lehetnék agresszívabb kicsit. :)
Ez lehetne olyan játék is, hogy "Hol a hiba a képen?(5 vagy több)", de ez túl egyszerű lehet azoknak akik tapasztaltabbak a témában. :)
Szóval előre is köszi minden segítséget!
u.i.: Tudom, hogy buta-aggro stylebam játszom, de keresem a kiutat. ;)
Nem értek a statokhoz rendesen de sztem vakokból talán túl sokszor játszol. Gondolom leginkább kiegészítesz SB-ről.
Magas sztem a Fcbeted (kb65% elég) és a T cbeted is (kb 50% elég ha jól tom).
Agg is magas, bár lehet az jó.
Ami az én szintemen kitűnik a statjaidból, hogy sokat játszol oop, és ha emelsz túl aggresszívan akarod megjátszani a lapjaidat.
3bet is lehet kicsit kevesebb, plo25-ön gondolom nem annyira dobálnak rá.
Baromi sok a flop cbet, a turn cbet, a sqz, az aggr, és az agg%. Nagyon durva :D
Flop cbet kb 65% legyen, de plo25-on az sem gaz, ha ilyen 55-60%, mert sokkal tobbszor lesz multiway pot.Ehhez merten a turn cbet is kicsit kevesebb legyen, mint a flop cbet.Ugye a magas cbetbol latszodik, hogy meg nem tudod ertelmezni az ellenfel range-t es a board texturakat.Felesleges ekkora 3bet, eleg ilyen 5-6% boven.Es hat ugye az aggresszio...ez nyilvan a magas cbet es barrell statokkal van osszefuggesben, szoval ez is lefog menni.Az a lenyeg, hogy ne akarj minden potot megnyerni es tobb turn ch/r vagy ch/f.
Köszi szépen az észrevételeket!
Mindennap újabb és újabb leakjeimre ébredek rá a videókból, tőletek kapott tanácsokból és jól esik, hogy ilyen segítőkészek vagytok. :)
A cbet-el kapcsolatban azt hiszem megtaláltam egy egész jó koncepciót. Mindig felteszem ezeket a kérdéseket:
Milyen gyakran fog ezen a flop textúrán dobni?
Mely lapokat látnám szívesen a turnon?
Ugye itt figyelembe veszem, hogy hu vagy multiway pot-e.
Van olyan kérdés esetleg amit, ti feltesztek cbet előtt? :)
A W$SD% mennyinek kellene lennie? Nem nagyon megy 50% közelébe. :)
Gondolom ez a magas agresszióval erős összefüggésben és a rossz river callokkal.
Na mindegy is, a lényeg, hogy igyekszem megfogadni a tanácsokat és eszerint alakítani a játékomat. :)
GL!
Pár handet még berakok. :)
1.hand.: weaktight | Hand Poll | 9h9sJhTh - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
ellen: 48/3 0 , agg: 0,5 (50hand)
Nyilván nem mérvadó, de minden második partiban részt vett így az kiderült, hogy nagyon passzív. Flop call után 3xxx vagy OP-re tettem. Turnon ezért nem is nagyon próbáltam trükközni,mert biztos voltam benne, hogy 3ast nem dob.
Nekem ott abban a szituban, jobb a csak call, vagy jó a push? Ő ott soha nem fog dobni, mert annyira passzív volt.
Nekem kell eldobnom a fullom?
2. hand.: weaktight | Hand | 9sAdJsQd - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
Ez jó volt így?
2 ember ellen nem tudom, hogy be kelle e rakni ilyen SPR-nél. Ezért gondoltam ch és ha csak az egyik mutat erőt akkor beteszem.
3.hand.: weaktight | Hand | 9d5hTdJh - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
Ezt a handet túlmisztifikáltam egy sima, emelt potban?
4.hand.: weaktight | Hand | JhKdKh2d - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
Emberünk 2.1-es 3bettel dolgozik, így még pozícióra lebontva se kellett megnéznem, hogy aaxx van-e nála. :)
Flopon be kell tenni? Vagy csak call és több kártyát is megblöffölni? Vagy kisebb emelés és akkor turnon hátha el tudjuk venni? Mondjuk nut fd, nem fog dobni valószínűleg sehol. :)
5.hand.: weaktight | Hand | 6s7d9s5d - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
A srác regulár, 1.4-es 4bet range-el, tehát nyílván AAxx. Aki OOP callolt, az pre cs, floppon passzív,őszinte játékos. :)
Úgy voltam vele, hogy 3-way leszünk, de tévedtem.
Így megérte betennem? Vagy inkább csak call és floppon döntök, megtakarítva jópár eurót? Most úgyis erős. :)
6. hand.: weaktight | Hand | JhJc7hTc - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
Ezt meg köszönöm! ;) Ja és pre a 3betet lehet ezzel callolni igaz? :)
Vissza kellett lépnem 10-re, mert a rollom kissé elfáradt. :/
Rossz játék plusz még egy kis tilt és mégrosszabb játék ezt eredményezte.