danfiu
Válasz Szun Cu kommentjére
2011. szept. 15. 20:17

1:Jo, de flopon nagyobbat raiselnek, kb 5.7, turn jo, river becsukott szemmel call, mert settel flopon visszatolja, es 2 parral nem calloz turnon.Max kisebb flusht fordithat bloffbe, ha kreativ, de neked lekell majd readelni, h nem reppel semmit ezzel a line-nal.

2: pre call,igy jo, csak omg turnon wtf mentel ai???Ha a turnt bloffolni a rivert is shoveolni fogja, mert 1: kozepes flush-sel nem fog raiselni flopon es azzal nem hiv turnon,settel ugyanez a szitu, ezekkel mind pot kontroll--->ebbol lehet tudni h air-je van, ezert kellett volna hagyni bloffolni...

3: Pre call, hacsak nem 4betel sokat viszont, akkor meg kisebbet 3betelnek. Azert nem jo itt a 3bet, mert azt reppeled amid van kb. Jobban 3betelnek valami rundown-nal vagy nem tudom+meg mogotted sq is lehet.

gl:)

ceewyl
2011. szept. 15. 20:48

Sziasztok!

Elég rég jelentkeztem. Annyit előljáróban, hogy azóta shotoltam PLO25-re és próbálok itt megragadni. Eddig 2 sessiont toltam, nem sok handdel, de majd ha sikerül megragadni akkor jelzem. :)

1. hand: weaktight | Hand Poll | Ah7hAdJd - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi

Floppon std.-e a re-raise? Riveren el lehet e dobni?

Úgy gondoltam, hogy floppon bármilyen settel betette volna. Bár sok infó nincs az enemyről.

2. hand: weaktight | Hand | 6c2sAcAh - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi

Elég std. parti, de turnon jó volt így vagy ott is csak call és river?

sztem am. bármilye lett volna a blöffön kívül már nem tudott volna dobni.

3. hand: weaktight | Hand Poll | Ah9cAs3s - €0.10/€0.25 Pot Limit Omaha Hi

Na itt ki,mit és miért?

Ellenfelekről nagyon kevés infóm van, így ezért nem is írok semmit róluk.

GL!

1, ismeretlen ellen ezt sosem dobnám.

2, én aggro ellenfelek ellen szoktam hasonló szituban olyat csinálni, hogy 1/4-1/6-potot betelek turnön, amivel kis flusht/settet próbálok előadni, amire általában rám borítják az asztalt.

A check/raise itt nagyon rossz, mert az ellenfél semmivel sem tud megadni, míg c/c esetén marad esélyed, hogy három utcát fog blöffölni.

Szun Cu
Válasz ceewyl kommentjére
2011. szept. 25. 22:11

Sziasztok!

Először is így utólag köszönöm a hsz.-eket!

Toltam egy 10h-s sessiont, sajnos nem túl patinás eredménnyel.
Berakok néhány handet.

1.hand: $63.5 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Pre? Floppon ilyen betsizeok mellett egyikőjüket sem tettem sorra. Ezért úgy véltem, hogy ilyen SPR mellett itt be kell tenni.

2.hand: $115.14 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Pre a limpelő barátunk elég nagy fish volt 86/20, ezért gondoltam poziból lejátszom ellene.

3 betre el lehet-e dobni?
Ilyen SPR mellett standard volt a flop push v sem?

3.hand: $106.19 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Pre poziból jónak éreztem a handet. Floppon ilyen SPR mellett nem lehetett dobni igaz? :)

4.hand: $8.79 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Turnon a betsize miatt akár re-raiselhettem volna így utólag visszanézve. Riveren meg elég jó lap jött a blöffre, ha mégis így emelt volna a sorával.

5. hand: $11.04 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Ez itt jó fold sztetek?
Nálam a nut FD, KKxx ritkán lesz nála és QQxx-ra van blokkerem, JJ-vel meg nem emelne, így vagy blöff vagy póker ami nála lesz sztem. 3.8 az agg.factor.

+1 hand: $82.93 pot at $0.10/0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

:D Ezt, hogy tetszett gondolni? :D

Ez a converter ideiglenes megoldás lesz valószínűleg, de a weaktight meghalt mára.

GL!

danfiu
2011. szept. 26. 5:20

1: Pre okes, sok nut equity van a handedben+sidecardok is eleg jok.Flopon meg ilyen action mellett dobnam.Ne multiway ilyen spotokban akarj moveolgatni sztem meg:)

2: Pre light iso belefer 1 embert, de 3betre dobnam a postflop rossz pozid meg a handed gyengesege miatt.Pusnal itt jobb opcio nincsen.

3: Pre fold vagy 3bet, de nyugodtan mehet a fold.Ha mondjuk 4567ss lenne azzal mar jobban lehetne 3betelni to narrow the field.Flopon inside wrap, easy.

4:Hat, az a baj a river bettel, hogy csak olyan fog lecallozni, ami megver.Mivel turnon kizartuk a sor lehetoseget a betsize miatt, ezert itt set nem fog callozni riveren, ami neked callt ad az csak a flush+ az ellenfel meg bloffbe is fordithat valami crap 2 part.

5: Flop betsize tetszik, viszont en turnon nem latok 2 utca value-t ami non Ax, nalam turn ch back es any river call.Ha csak nem az ellenfel egy nagy cs, akkor mehet a turn bet, river bet line.

6: Mas jatekosok szemeben a te 4bet ranged nagyon AAxx heavy+ nincs 3 utca value rosszabban mint AA, ezert jo a flop ch back+ meg indukalni is tudsz bloffot egy utcara.Meg a stacksize-ok is jo, h flop ch back, turnon ha kibetel vagy ha te betelsz, akkor mar riveren ugyis bekerul a penz.

gg nh wp gl

Szun Cu
Válasz danfiu kommentjére
2011. okt. 6. 22:32

Sziasztok!

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Berakom a statjaimat, pozira lebontva és arra kérnélek titket, hogy írjátok le, min kéne sürgősen változtatnom. :)
Nyilván lehetnék agresszívabb kicsit. :)

Ez lehetne olyan játék is, hogy "Hol a hiba a képen?(5 vagy több)", de ez túl egyszerű lehet azoknak akik tapasztaltabbak a témában. :)

Szóval előre is köszi minden segítséget!

u.i.: Tudom, hogy buta-aggro stylebam játszom, de keresem a kiutat. ;)

esoember
2011. okt. 7. 13:13

Nem értek a statokhoz rendesen de sztem vakokból talán túl sokszor játszol. Gondolom leginkább kiegészítesz SB-ről.
Magas sztem a Fcbeted (kb65% elég) és a T cbeted is (kb 50% elég ha jól tom).
Agg is magas, bár lehet az jó.
Ami az én szintemen kitűnik a statjaidból, hogy sokat játszol oop, és ha emelsz túl aggresszívan akarod megjátszani a lapjaidat.
3bet is lehet kicsit kevesebb, plo25-ön gondolom nem annyira dobálnak rá.

Zsipali
Válasz esoember kommentjére
2011. okt. 7. 13:46

Baromi sok a flop cbet, a turn cbet, a sqz, az aggr, és az agg%. Nagyon durva :D

danfiu
Válasz esoember kommentjére
2011. okt. 7. 13:46

Flop cbet kb 65% legyen, de plo25-on az sem gaz, ha ilyen 55-60%, mert sokkal tobbszor lesz multiway pot.Ehhez merten a turn cbet is kicsit kevesebb legyen, mint a flop cbet.Ugye a magas cbetbol latszodik, hogy meg nem tudod ertelmezni az ellenfel range-t es a board texturakat.Felesleges ekkora 3bet, eleg ilyen 5-6% boven.Es hat ugye az aggresszio...ez nyilvan a magas cbet es barrell statokkal van osszefuggesben, szoval ez is lefog menni.Az a lenyeg, hogy ne akarj minden potot megnyerni es tobb turn ch/r vagy ch/f.

Szun Cu
Válasz danfiu kommentjére
2011. okt. 7. 15:10

Köszi szépen az észrevételeket!

Mindennap újabb és újabb leakjeimre ébredek rá a videókból, tőletek kapott tanácsokból és jól esik, hogy ilyen segítőkészek vagytok. :)
A cbet-el kapcsolatban azt hiszem megtaláltam egy egész jó koncepciót. Mindig felteszem ezeket a kérdéseket:
Milyen gyakran fog ezen a flop textúrán dobni?
Mely lapokat látnám szívesen a turnon?

Ugye itt figyelembe veszem, hogy hu vagy multiway pot-e.

Van olyan kérdés esetleg amit, ti feltesztek cbet előtt? :)

A W$SD% mennyinek kellene lennie? Nem nagyon megy 50% közelébe. :)
Gondolom ez a magas agresszióval erős összefüggésben és a rossz river callokkal.

Na mindegy is, a lényeg, hogy igyekszem megfogadni a tanácsokat és eszerint alakítani a játékomat. :)

GL!

Szun Cu
2011. okt. 7. 15:51

Pár handet még berakok. :)

1.hand.: weaktight | Hand Poll | 9h9sJhTh - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

ellen: 48/3 0 , agg: 0,5 (50hand)
Nyilván nem mérvadó, de minden második partiban részt vett így az kiderült, hogy nagyon passzív. Flop call után 3xxx vagy OP-re tettem. Turnon ezért nem is nagyon próbáltam trükközni,mert biztos voltam benne, hogy 3ast nem dob.
Nekem ott abban a szituban, jobb a csak call, vagy jó a push? Ő ott soha nem fog dobni, mert annyira passzív volt.
Nekem kell eldobnom a fullom?

2. hand.: weaktight | Hand | 9sAdJsQd - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

Ez jó volt így?
2 ember ellen nem tudom, hogy be kelle e rakni ilyen SPR-nél. Ezért gondoltam ch és ha csak az egyik mutat erőt akkor beteszem.

3.hand.: weaktight | Hand | 9d5hTdJh - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

Ezt a handet túlmisztifikáltam egy sima, emelt potban?

4.hand.: weaktight | Hand | JhKdKh2d - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

Emberünk 2.1-es 3bettel dolgozik, így még pozícióra lebontva se kellett megnéznem, hogy aaxx van-e nála. :)

Flopon be kell tenni? Vagy csak call és több kártyát is megblöffölni? Vagy kisebb emelés és akkor turnon hátha el tudjuk venni? Mondjuk nut fd, nem fog dobni valószínűleg sehol. :)

5.hand.: weaktight | Hand | 6s7d9s5d - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

A srác regulár, 1.4-es 4bet range-el, tehát nyílván AAxx. Aki OOP callolt, az pre cs, floppon passzív,őszinte játékos. :)
Úgy voltam vele, hogy 3-way leszünk, de tévedtem.
Így megérte betennem? Vagy inkább csak call és floppon döntök, megtakarítva jópár eurót? Most úgyis erős. :)

6. hand.: weaktight | Hand | JhJc7hTc - €0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi

Ezt meg köszönöm! ;) Ja és pre a 3betet lehet ezzel callolni igaz? :)

Vissza kellett lépnem 10-re, mert a rollom kissé elfáradt. :/
Rossz játék plusz még egy kis tilt és mégrosszabb játék ezt eredményezte.

Élő ügyfélszolgálat