Flush67
Válasz danfiu kommentjére
2019. márc. 25. 14:13

Mindenképpen donkolnam 1/2 pottal(nagyon sok 1p gs típusú handdel belemasztalonek itt flopon h nehéz helyzetbe hozzám a btnt és ep nem fog light an chr élni) kivéve ha overcbeteli az overparjait.

Ez a konkrét BTN mint a showdown is mutatja eléggé túltolta a legtöbb szituációt (mint "crazy guy" 19Pistike93 a JNandez videóban), így arra blazíroztam, hogy ilyen dry board-on overcbetel.

Köszi @danfiu a választ, ez egy kicsit ilyen "tudtam én csak nem sejtettem" kérdés volt.

danfiu
Válasz Flush67 kommentjére
2019. márc. 25. 17:03

Jaja sok ember ilyen boardon meg mw is elkoveti a hibat h tulcbeteli az overparjait, HU is borzaszto sok boardon, foleg IP, de mw meg botrnayosabb:)

Flush67
2019. márc. 26. 17:04

https://www.boomplayer.com/30378770_57256FD44B

Nem sűrűn fordul elő, hogy overcall (ha ez a helyes megnevezés a limp-iso-3bet-coldcall-ra) mellett döntök, de itt úgy ítéltem meg, hogy a preflop akciók miatt jó eséllyel nézünk flop-ot hárman vagy négyen, a limper egy fun player, passzív; UTG+1 pedig 350BB deepen van a 3betelővel, szóval elég egyenes játékra számítok.

Utólag is úgy gondolom, hogy 15,5BB-t kockáztatni egy ennyire kombinatív lappal nem lesz rossz (?), viszont a pozíciómból adódó lehetőséget szerintem nem használom ki (?).

A dilemma:
1. x/push mert bármi ellen jól teszem be, viszont benne van a pakliban erősen hogy körcheck lesz a flop (FE-vel lehet-e egy cbet után számolni?)
2. bet, mert már flop-on építeni akarom a potot viszont felmerül, hogy akkor milyen size-zal:
a) potközeli (kommitálom magam) ami gyakorlatilag leszűkít arra ami nálam van (vagy set + vmire)
b) kis size amivel szélesebb call-t indukálok és jó turn-ökön happiness (amíg nem találják meg a fold gombot), blank turn-ökön szarabbul teszem be/rossz turn-ökön x/foldra kényszerülök.

csiga19794
2019. márc. 26. 17:41

Engem az érdekelne,hogy 4bet szóba sem jöhet?

naggeri
Válasz csiga19794 kommentjére
2019. márc. 26. 19:57

Engem az érdekelne,hogy 4bet szóba sem jöhet?

de, ez kb a legjobb light 4 bet lap. 100bb deepen is, igy meg sokkal jobb mivel egy deep játékost 3betel le egy másik deep játékos, szoval még tágabb az a 3bet range.
Ahogy a party ment, valszeg csak calloznám flopp akármilyen budos is, csak amiatt hogy másik deepstacket benntartsam. Aztán any turn bet out. :) De kb ezen a floppon nem tudsz hibázni a lényeg h minél tobb penz bekeruljon valahogy.

Flush67
2019. júl. 19. 10:41

Ellenfél ismertlen.

Játszanátok máshogy a partit?
2 vékony utcát láttam a helyzetben (vs BB), de elég homály, hogy ez így jó-e.

danfiu
2019. júl. 19. 11:00

Flopot ch-el kezdenem,hogy vedjem a rangem a sq-elo ellen.Amikor cheli a flopot, akkor vagy durva AT+-a van, vagy a rest, ami chf-on van.Az is kozrejatszik h CO egy spewy stabhappy tag, masik indok a ch-re.

Turn nagyobbat sizolnek 66% kornyeken h ua legyen a shove riveren, mint turnon a bet. River ez az a spot h nagyon keves embert latok ilyen line-nal,ilyen runouton bloffolni(sztem ez a hand nem is jo ra) es a sizingja is eleg valueheavy. Sztem sima fold, raadasul nincs nalad heart, ami ugye baj.

Flush67
2019. júl. 19. 11:51

Kösz, makes sense

Viszont ha a stabhappy CO nyit és BB dob, akkor rátoljam vagy továbbra is alulreppelve x/c?
Ha CO nyit és BB call, akkor wtf?

kisgali
Válasz danfiu kommentjére
2019. júl. 20. 2:45

Flopot ch-el kezdenem,hogy vedjem a rangem a sq-elo ellen.Amikor cheli a flopot, akkor vagy durva AT+-a van, vagy a rest, ami chf-on van.Az is kozrejatszik h CO egy spewy stabhappy tag, masik indok a ch-re.

Turn nagyobbat sizolnek 66% kornyeken h ua legyen a shove riveren, mint turnon a bet. River ez az a spot h nagyon keves embert latok ilyen line-nal,ilyen runouton bloffolni(sztem ez a hand nem is jo ra) es a sizingja is eleg valueheavy. Sztem sima fold, raadasul nincs nalad heart, ami ugye baj.

dan az hogy nincs nalunk heart az miert baj? pont h nem akarjuk blokkolni a missed fd-t nem? sztem ha akarunk callozni ebben a spotban akkor ez a kártya jo rá, KJ-t blokkoljuk és a fd-t nem. amugy én sem látok elég blöfföt ilyen line után szoval ok a dobás

danfiu
Válasz kisgali kommentjére
2019. júl. 20. 5:42

dan az hogy nincs nalunk heart az miert baj? pont h nem akarjuk blokkolni a missed fd-t nem? sztem ha akarunk callozni ebben a spotban akkor ez a kártya jo rá, KJ-t blokkoljuk és a fd-t nem. amugy én sem látok elég blöfföt ilyen line után szoval ok a dobás

A logika az forditott.Az ellenfel GTO szerint itt nem akar/fog fd val bluffolni,ezert a bloffjeit mashonnan kell meriteni,ergo ha nincs nalunk heart blocker es o betel es ennek tudataban van,akkor nekunk sucks,h nincs nalunk heart.Az a jo,ha minel tobb heartunk van,mert akkor az ellenfelnek tobb non fd bloff lesz.Ez a koncepcio olyan jatekosok ellen nem vonatkozik,akik rossz kombokkal bluffolnek.

Nyilvan ez a hand szempontjabol igysem-ugysem relevans,mert ugysem fog bluffolni ilyen line utan az elenseg

Élő ügyfélszolgálat