Itt egy hand amit elsőre a 'valszeg jól játszottam meg' kategóriába tettem, aztán ahogy gondolkodtam rajta egyre inkább arra jutok, hogy kb. minden utcán hibáztam.
Ellenfél random, 1 asztalon játszik
Kérdések:
1. Pre melyik lesz jobb 3b/call, 3bet/fold, flat ?? (BB egy kifejetten jó reg)
2. Flop emelésnek lenne-e értelme? Jó reg ellen vs ismeretlen, feltételezhetően fish ellen?
3. Turn size?
4. Overfoldolok vagy ez itt mindig KTxx+?
Mi a véleményetek, melyik utcákon hibáztam?
Pre 100BB deep-en PLO Matrix szerint fold és call határán van, deep-en szerintem vállalható
Flop megadást elég gáznak gondolom, ha javulok is, nem lesz nut lap, illetve ha nuthúzóra javulok se lesz meg feltétlenül az odds :/
Turn kicsit beszari, de egy naked fd nem elég ide, márpedig nagyon másra nem építhettem
UTG+1 nem ismerős, viszont 4 asztalozott és az egyik asztalon 1800BB-n ült, amit csak Dánfiú szokott, de neki kell is a hely ;)
BB loose-passzív fish
Uh te jó ég... ellened szívesen játszanék :D , az az igazság hogy ez a két party fájdalmat okozott nekem. Első party 3bet/fold lehet preflop de btn a call is jó, turnön visszaemelünk szín és sorhúzók ellen és river nem dobok. A 2. partyban elég rossz kezdőlapunk van de calloztál, talán nem olyan nagy hiba, viszont flopon két ellenfél ellen sima backdoor flöss EQval ez bizony fold, ott elégettél 7,3 vakot! Egy utcán ott nem tudunk javulni semmi ellen kb, most ha turn lejön egy 5ös még akkor is lehet hogy simán hátul vagy a partyban... PLO50en te plusszolsz amúgy hosszútávon ?
Nyilvánvalóan hibáztam/hibázhattam, ezért is rakom ide a partikat.
Igen, plusszos vagyok PLO50-en (időben hosszútávon, mennyiségben 50k-s mintán), viszont ez nem az az egzakt játék ahol minden szituáció fekete vagy fehér.
1.
Az első parti esetében nem tudok turn-ön visszaemelni, mivel elémcheckelt az ellenfél...
Riveren szerinted mi lehet a pot donk range-dzse és hogy állok ellene?
2. Igen, mint ahogy írtam is, a flop játékot tartom én is a legnagyobb hibának, de nem vagyok benne teljesen biztos
Remélem enyhült a fájdalmad, találkozzunk az asztaloknál!
Kovi 6+ holdemre nem vállalsz coachingot? csak mert látom, hogy klasszis vagy nlhe-ben, spinben, mtt-ben...mint kiderült PLO-ban is...
De leginkább a bicskanyitogató stílusban klasszis
Én mint loose-passzív fish turnön nem tudnék dobni.
Talán még az odds is meglenne.
Ha meg aggro fish lennék allin tenném őket turnön.
A lényeg, hogy szerintem turnre jobb kártya nemigen tud lejönni neked.
Egyébként meg felőlem beolthat, ha némi eszmefuttatás is társul hozzá.
(misirulez-től kaptam élesebb kritikákat pár éve és rettentő hasznosak voltak)
jó, nem érdekel, azt hogy egy húzós boardon miért kellene megnyitni egy fullt (talán értékért) azt egy PLO2$os játékosnak kell elmagyarázni nem egy PLO50esnek, szerintem... mert számomra olyan példa volt ez mintha egy holdem játékos betesz egy handet ahol allint kap és AA-ja van, hogy ugyan mit kéne csinálni? jó e a call? stb... ez az a dolog ami miatt "fájt" a kérdés
jó, nem érdekel, azt hogy egy húzós boardon miért kellene megnyitni egy fullt (talán értékért) azt egy PLO2$os játékosnak kell elmagyarázni nem egy PLO50esnek, szerintem... mert számomra olyan példa volt ez mintha egy holdem játékos betesz egy handet ahol allint kap és AA-ja van, hogy ugyan mit kéne csinálni? jó e a call? stb... ez az a dolog ami miatt "fájt" a kérdés
"most ha turn lejön egy 5ös még akkor is lehet hogy simán hátul vagy a partyban" MP open range ellen? Azaz otos konkretan alom lap!