Ez így szerencsejáték. Preflop van egy közepes indulólapod, MP-ből felesleges emelni vele.Floppoltad a nut low-t, így ezzel együtt is jelenleg a pot fele lehet a tied, feltéve, hogy másnál nincs A2. Ha szerencséd van, lejött riverre a flush-öd, és nem lett pár az asztalon. Gondolom valami ilyesmi történt, ezért vagy ilyen derűs, és ezért tetted be ezt a leosztást.
Hi-lo-nál nem tudom mi a helyzet, de high-ban szinte lehetetlen +ban tartani. Ezen töprengtem jópár napig, de ez megerősített abban, hogy nem lehet, és nem is kell pluszosnak lennie a nonsd-nek!
Leaks + Graph - High Stakes Pot Limit Omaha - High Stakes PL Omaha Poker Forum
igazából nem az volt a kérdés, hogy nagy baj-e ha zuhan, mert sztem a playák 99%nak zuhan, hanem hogy elméletlieg lehet-e nonsd-ben +nak lenni? mert ugye dobálni nem nagoyn szokás, mert legalább a pot felére midnig vna jó lapja a fisseknek :D
Ez meg milyen válasz?
Írtam egy elemzést, nem kértem osztályzatot.
Annyi kellet volna válaszolni,hogy okés, vagy nem? Vagy mi bajod van?
A törn-ön csak a kassza fele vagy az is lehet hogy a negyede a tiéd,bármilyen nagy "fiss" a többi játékos,ez a tény. A hi-hoz csak egy hármas párod, meg egy draw-od van. Lehet hogy bemákoltad a rivert, attól még nem jó a megjátszás.
Ha lehet próbáljatok meg nem összebalhézni, mert engem tényleg érdekelne a leosztás. Egyikünk sem hi/low mágus, hátha össze tudunk rakni vmit. G1ant elemzésével amúgy egyetértek, nincs akkora monster a kezünkben. Úgy 25% körül van a high felére, és elég sanszos a negyedelés a low esetében. Szóval én turnön pot-controlt játszanék, ha a riveren nincs counterfight (nem tudom magyarul) és nincs flush akkor fogcsikorgatós call, mert hátha a4-el ugrál. Ha jön a flush akkor betpot. Ha nem jó már a low, akkor szomorú muck.
Pont én is erre gondoltam, és csak a pókerre koncentráltam. De különben ez az igazi akadémiás balhécsinálás, több topicban is a másfajta hozzászólás vagy a lejátszás másképp értelmezése után elkezdik csesztetni azt aki nem ért egyet velük. Az ugye mind hülye a pokerhez. Kiröhög,meg egyesezik,amikor, csakis a lejátszás lenne a lényeg. Még ha hülyeséget is mond az illető, akkor se kellene lekezelni. Ez kizárólag hand-elemző topik, és nem pedig hozzászólókat minősítő topik!
Pont én is erre gondoltam, és csak a pókerre koncentráltam. De különben ez az igazi akadémiás balhécsinálás, több topicban is a másfajta hozzászólás vagy a lejátszás másképp értelmezése után elkezdik csesztetni azt aki nem ért egyet velük. Az ugye mind hülye a pokerhez. Kiröhög,meg egyesezik,amikor, csakis a lejátszás lenne a lényeg. Még ha hülyeséget is mond az illető, akkor se kellene lekezelni. Ez kizárólag hand-elemző topik, és nem pedig hozzászólókat minősítő topik!
ha úgy kezded, hoyg ez így szerencsejáték, mégis mit vársz? kb. 0 konkrétumot írtál, ami használható
Szerintem teljesen jó dolgokat írt.