Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Titcar omaha hi/lo kalandjai

ceewyl
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 27. 21:26

ebből szerinted melyik az amire nem jöttem rá magamtól? :)

A hh alapján egyikre se. :p:D

bakyka
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 2. 17:46

sziasztok. tök jó, hogy végre nyílt egy topic omaha hi/lo leosztásoknak is.
ami a handet illeti: én proflop nem emeltem volna ekkorát, legfeljebb 75 centig, max. 1 dollárig. (shorthanded asztalon elégerős kéz, viszont alapból csak a nut lora vagy jó vele.)
floppolt nut low, nut flushdrawal, szerintem is menni kell, hízlalni a potot, mert ha lejön a flöss és nem romlik el a kis kezed, legalább a kassza 3/4-ét viszed (+ ha lejön a flöss, lehet, hogy nem húzol ki több pénzt abból, aki a hira megy). mondjuk gyanús, hogy mindkettő adja, de ekkora fisheknél ez bármi lehet.
a törn J-t érdekes. nem hiszem, hogy bárkinek is segített, bár ezzel már egy másik flössdraw is lent van. én itt csak callonám a betet, mert ha a river A vagy 2, és nem kőr 2, akkor semmid nincs (vagyis csak 2 pár, ami nem biztos, hogy elég). én így játszanám, viszont én alapvetően óvatos vagyok.
az tény, hogy a törn all in rizikósabb, viszont egy jó riverkártyával így maximalizálni tudod a nyereséget.

mikor tudjuk meg, hogy mi lett a vége?
csak nem scoopoltál A2-vel meg 3-as párral?

titcar
Válasz bakyka kommentjére
2010. júl. 2. 19:28

low-t 2en spliteltük a hight meg a J sethez eső fullal vitte ki a 3 asszem, de a hand szempontjából igazából mindegy ugye :)

Élő ügyfélszolgálat