easy game:)
nem értek az omaha-hoz, tényleg. csak kérdem, hogy itt 3rd nutsot dobtál 3bet potban egy fishnek? egyedül a 77 vagy a 76 ver, nem? szerintem itt még gyengébbet is betol for value, ilyen line után.
Továbbra is jól futok. Nem tudom mit kéne csinálni. Kezdek kicsit besokallni, hogy így megy már lassan 3 hónapja. Nagyjából 80BI-nel vagyok EV alatt...
Továbbra is jól futok. Nem tudom mit kéne csinálni. Kezdek kicsit besokallni, hogy így megy már lassan 3 hónapja. Nagyjából 80BI-nel vagyok EV alatt...
tudom h mindenki azt szajkozza hogy hosszútáv stb,de csak megfordul már valamikor a tendencia!!!
mentálisan milyennek érzed magad?gondolok itt arra hogy ha pl rosszkedvvel ülsz le grindelni akkor bevonzod a badbeateket...
kis (4-5napos) szünet/pihenés nem tenne jót?
Kitartás!
és mielőbbi +ev.s játékot!
kérdés
Szia!
Hozzád hasonlóan csabai vagyok, és kézilabdához közelálló. Pókerrel kapcsolatban szeretnék beszélni veled, skype, ilyesmi. Megoldható? Előre is köszi.
+ev-s játékkal nincs gond, mert az EV vonalam az egekben, csak a winningsel vannak bajok :D
Ez még mindig nem az igazi...