tylerhungary
Válasz Zsipali kommentjére
2011. ápr. 14. 19:00

Ez még mindig nem az igazi...

legalább helyes az irányvonal!jó lesz ez!!!!hajra

zoltanh
2011. ápr. 14. 19:05

Ez még mindig nem az igazi...

Brutál!!! :eek: És ha jól gondolom (láttalak hó elején plo50-en játszani) akkor ez plo50.?

naggeri
Válasz zoltanh kommentjére
2011. ápr. 14. 19:50

öö hát ja, enyém hasonló.. már nem is tudom lassan viselni a varianciát..:S
Teljesen kész vagyok. Olyan potokat is elbukok már amiket nagggyon nem kéne.
De azért kitartás.

Zsipali
2011. ápr. 17. 13:44

Brutál!!! :eek: És ha jól gondolom (láttalak hó elején plo50-en játszani) akkor ez plo50.?

Igen az. Amég le nem fut ez a downswing, addig itt maradok.

Zsipali
2011. ápr. 30. 16:29

Miért van mindenki elájulva LearnedfromTV-től (Cardrunners PLO coach), meg miért írt olyan könyvet, ami 2500$-ba kerül, és miért coachol 400$/h órabérben, amikor ilyen a PTR-e? Entropy xx Poker Player Ranking and Stats at PokerStars

Ha ezt valaki elmagyarázza nekem, azt meghívom egy sörre...

danfiu
2011. ápr. 30. 17:15

Akkor draga mulatsag lesz, mert belinkelem neked 2+2-n azt a topikot, ahol pont ezt elemzik...:O

Zsipali
Válasz danfiu kommentjére
2011. máj. 1. 1:30

Terveztem hónapzáró blogbejegyzést, de inkább kihagyom, mert nem akarok túl sokat rinyálni. Ide berakom a havi grafikont. Azzal nincs baj hogy mennyit buktam, mert szerencsére atombiztos rollom van még 400-ra is, csak azzal hogy hogyan buktam. Érzem/mondták hogy lejátszom a regeket 50-200-on, de valahogy nem akar kijönni a lépés, na mindegy talán még egyszer azt is megélem majd hogy nem csak az EV line fog olyan szpen felfelé ívelni. Most eléggé magam alatt vagyok, pihehés következik, illetve elemzés, új coach keresés.

Up: Játszottam Bosson is pár K handet, ahol rosszul számolja az EV-et Hm, de max 10BI-nel kevesebb az EV

Littlemage
2011. máj. 1. 2:26

Szebbeket, nem szep ez a graf, de hat valamikor eleri a 2 vonal egymast ;)!

zoltanh miert nezegetted te a PLO50es asztalokat? Vagy netan jbe is ultel rajuk? :D

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2011. máj. 1. 10:49

zoltanh miert nezegetted te a PLO50es asztalokat? Vagy netan jbe is ultel rajuk? :D

Megvettem az omaha managert és elhatároztam, hogy fogok omahat játszani, de csupán két napig tartott :D

danfiu
2011. máj. 1. 11:31

Megvettem az omaha managert és elhatároztam, hogy fogok omahat játszani, de csupán két napig tartott :D

:D Hogyhogy?Milyen teten, hol?

Élő ügyfélszolgálat