...A zsetonok helyett pakold inkább a tűzifát, vagy az asszonyt ameddig lehiggadsz. Szedd össze magad!
He hidd,hogy csak a Starson van ilyen.
Be kéne küldeni a rendőrségnek a videókat!!!
"Hát hol igazak a számok??!!" :D
Még csak nem is durva handeket mutattál egyébként, nagyon standardeket meg 60-40-eket, sőt, sokszor még hátul is voltál. Mi ezekben a furcsa? Neked valaki azt hazudta, hogy minden esetben megnyered a partit, ha pl. 80%-kal teszed be?
Nagyon el vagy tévedve jelenleg a pókert illetően, az összes csaláselmélet egy rakás vicc. A variancia nagyon cifra dolgokat tud produkálni, annál sokkal cifrábbakat, mint amit itt bemutattál és semmi fekete mágia meg csalás nincs mögötte, csak egyszerű valószínűségek meg eloszlások, szórás.
Ha meg még hibákkal is tele van a játékod, akkor természetes, hogy még kevésbé lesz sikerélmény.
Ez hihetetlen! Tényleg durva leosztások, nem tudom ezt hogyan képzeli a pokersztársz.
Próbáltál már írni a szuportnak?
"Hát hol igazak a számok??!!" :D
A variancia nagyon cifra dolgokat tud produkálni, annál sokkal cifrábbakat, mint amit itt bemutattál és semmi fekete mágia meg csalás nincs mögötte, csak egyszerű valószínűségek meg eloszlások, szórás.
ÁÁÁ hagyd. Én jópárszor próbáltam magyarázni hogy az egész csal az RNG elmélet megbukik az első stepnél, cui bono? Onnan már csak a hab a tortán, hogy egy csaló RNGt megírni ami nem világít az összes statisztikai teszten mint egy szupernóva + real time működni tud informatikailag kutya nehéz.
Így van nehéz, de a sztársznak sikerült. látod? OP handjei is mutatják.
A legdurvább, hogy az A9s-et leverte az ATo. plusz KJ-val sem nyerünk AA ellen. hát hogy van ez... :confused:
Es ma mar egy kibaszott A2oval sem lehet raise AI menni 3b potban 35bb deepen J84en mert persze hogy AJ van naluk...:(
Ennyi embernek van ennyi ideje, hogy végignéztétek a videót????