illese
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. jún. 2. 14:49

Allitolag fontos, hogy folyamatosan tanulj es alkalmazkodj, ha esetleg elerheto egy ilyen szuper ingyenes tartalom, meg szep, hogy azonnal megnezem :) Egyebkent kb egy egy percet neztem a ket videobol, de ezen nagyon megakadt a szemem, hogy hogy is kerult be az a 30bb+ A2oval

Na most erről te tehetsz. Miattad megnéztem 1 percet a videóból. Nem vagyok egy tourney játékos, de ezek nem lapütközések. A kedvencem a 9 fős asztalon bepakolok UTGből 30BBt egy KJo-ra.

Lyukszormok
Válasz fiatpanda kommentjére
2020. jún. 2. 16:35

Na most erről te tehetsz. Miattad megnéztem 1 percet a videóból. Nem vagyok egy tourney játékos, de ezek nem lapütközések. A kedvencem a 9 fős asztalon bepakolok UTGből 30BBt egy KJo-ra.

Ne haragudj, ha gondolod karpotollak es kiirogatom neked a partyk kezdesi idejet, amelyekbol a legtobbet tanulhatsz!:)

szroli
2020. jún. 2. 19:49

Nem kell bántani.

Lyukszormok
2020. jún. 2. 19:56

Nem kell bántani.

Neked meg kommentelni mindenhova! A masik az, hogy szerintem senki sem bantott senkit :)

WINAMAXDONK
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. jún. 2. 20:39

Neked meg kommentelni mindenhova! A masik az, hogy szerintem senki sem bantott senkit :)

De megIett marva a srác.

moneymayyy
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. jún. 10. 7:34

Ez hihetetlen! Tényleg durva leosztások, nem tudom ezt hogyan képzeli a pokersztársz.
Próbáltál már írni a szuportnak?

+1 Állítólag ha jól megfogalmazott levelekkel bombázod a supportot,megtérítik a károd.Hivatkozz az oldalra,hogy itt mondták neked.

vargassss
2020. jún. 10. 10:46

ez a kép többet mond minden szónál

Image

(és még ki is tart az AA annak a csaló f%!$nak!!)

Lordtebeli
2020. jún. 10. 22:30

Lol

Élő ügyfélszolgálat