gerapapa
Válasz torzon kommentjére
2017. júl. 20. 9:13

Engem is érdekel

naggeri
2017. júl. 20. 12:34

Engem is +nl vidi is. Omaha megvan már

torzon
Válasz naggeri kommentjére
2017. júl. 20. 16:01

Na! Szerintem össze kéne szedni a pénzt. PC analfabéta vagyok, nem értek a google drive megosztáshoz szóval kéne valaki aki intézi.
A pénzt sem szeretném beszedni, inkább szedje valaki ismertebb arc, nehogy emiatt ne legyünk elegen.
Marcow vagy Naggeri (mivel titeket is érdekel) esetleg valamelyikőtök tudná intézni?

pappivan
2017. júl. 20. 16:32

Engem is érdekel a dolog.

sakkos000
2017. júl. 20. 16:38

Na! Szerintem össze kéne szedni a pénzt. PC analfabéta vagyok, nem értek a google drive megosztáshoz szóval kéne valaki aki intézi.
A pénzt sem szeretném beszedni, inkább szedje valaki ismertebb arc, nehogy emiatt ne legyünk elegen.
Marcow vagy Naggeri (mivel titeket is érdekel) esetleg valamelyikőtök tudná intézni?

Fájlra amire ráakarsz menni jobb klikk "megosztás" beírod a gmail-es címet és már látja is.

Marcow
2017. júl. 20. 19:51

Én azt sem tudom honnan jön a cucc, meg h hova kell küldeni a zsét. Viszont gúgel drive-hoz kiválóan homály vagyok!

fidi22
2017. júl. 20. 21:23

Engem is érdekel.

sztalin
2017. júl. 20. 22:40

érdekel engem is , remélem nem késtem le

pappivan
2017. júl. 21. 9:12

Látom nem nagyon halad a dolog. Szerintem a legegyszerűbb ha valaki megveszi és mondjuk $10-$15 ért továbbadja akinek kell. Én is megtehetném, de teljesen ismeretlen vagyok itt, nem tudom mennyien akarnának tőlem vennni.

torzon
Válasz pappivan kommentjére
2017. júl. 21. 10:10

Jó, nekem nagyon kell ez a sorozat, úgyhogy akkor vállalom a kockázatot, írtam a fickónak...Remélem nem késtünk el.
Majd írok ide is, meg mindenkinek,aki megkeresett, nem marad le senki róla...

Élő ügyfélszolgálat