Engem is érdekel
Engem is +nl vidi is. Omaha megvan már
Na! Szerintem össze kéne szedni a pénzt. PC analfabéta vagyok, nem értek a google drive megosztáshoz szóval kéne valaki aki intézi.
A pénzt sem szeretném beszedni, inkább szedje valaki ismertebb arc, nehogy emiatt ne legyünk elegen.
Marcow vagy Naggeri (mivel titeket is érdekel) esetleg valamelyikőtök tudná intézni?
Engem is érdekel a dolog.
Na! Szerintem össze kéne szedni a pénzt. PC analfabéta vagyok, nem értek a google drive megosztáshoz szóval kéne valaki aki intézi.
A pénzt sem szeretném beszedni, inkább szedje valaki ismertebb arc, nehogy emiatt ne legyünk elegen.
Marcow vagy Naggeri (mivel titeket is érdekel) esetleg valamelyikőtök tudná intézni?
Én azt sem tudom honnan jön a cucc, meg h hova kell küldeni a zsét. Viszont gúgel drive-hoz kiválóan homály vagyok!
Engem is érdekel.
érdekel engem is , remélem nem késtem le
Látom nem nagyon halad a dolog. Szerintem a legegyszerűbb ha valaki megveszi és mondjuk $10-$15 ért továbbadja akinek kell. Én is megtehetném, de teljesen ismeretlen vagyok itt, nem tudom mennyien akarnának tőlem vennni.
Jó, nekem nagyon kell ez a sorozat, úgyhogy akkor vállalom a kockázatot, írtam a fickónak...Remélem nem késtünk el.
Majd írok ide is, meg mindenkinek,aki megkeresett, nem marad le senki róla...