Fájlra amire ráakarsz menni jobb klikk "megosztás" beírod a gmail-es címet és már látja is.
? Továbbdobja a linket és mindenki lementi sajátgépre. Nem hinném h ez megoldhatatlan
Sajnos én kb szerda magasságában tudnék ezzel foglalkozni. De legegyszerübb az lenne ha skype, discord v bárhol csinálnál egy csoportot. Talán discord lenne legegyszerübb mert a linkjét bedobod és bárki csatlakozhat(?)nem kell mindenkit egyesével kontaktálni.
? Továbbdobja a linket és mindenki lementi sajátgépre. Nem hinném h ez megoldhatatlan
Már töltöm felfelé.
2 óra 10 percet ír...
$12,5-et kéne küldeni torzon1985 nickre PSen (Szlovákia).
Skrillt adok privátban, de ott csak euro-t fogadok, méghozzá 11et kéne küldeni.
Privátban itt írjátok meg, milyen nickről küldtétek a pénzt és egy gmail címet.Utána én amint tudom megosztom a packot.
Legyetek majd türelmesek, először csinálok ilyet, és közbe még játszanom is kéne.
Gmailre kaptok majd egy mailt, arra kattintva bejön a drive (talán érdemes várni pár percet,hogy rendesen betöltődjön).Nem kell kapkodni pár napig úgyis fent hagyom majd.
A packot átnéztem minden file benne van aminek kell.
screenshot
Szia, küldtem a részem starson, de a kevés hsz miatt nem tudok neked írni. Tudnál nekem adni privátban egy email címet?
Szia, küldtem a részem starson, de a kevés hsz miatt nem tudok neked írni. Tudnál nekem adni privátban egy email címet?
Köszi, küldtem emailt!
Szia torzon!
A kevés hsz miatt én sem tudok privátot írni. El tudnád küldeni a skrill címed?
Vagy pedig vegyél fel skype-on: fidelxd
Köszi!