tikka_masala
Válasz sakkos000 kommentjére
2017. júl. 21. 10:16

Fájlra amire ráakarsz menni jobb klikk "megosztás" beírod a gmail-es címet és már látja is.

Sajnos kicsit bonyolultabb, mert megtekintési jogot ad a srác Google driveon (hogy ne lehessen törölni, módosítani stb) szóval le kell tölteni az összes anyagot majd újra feltölteni: így a könyvtár tulajdonosa megváltozik, mi leszünk azok, és azzal osztjuk meg akivel akarjuk.

Sajnos nekem a google drivera való feltöltés nagyon lassú volt, bruttó majdnem egy napig tartott (~300 kB/ss-sel ment)

torzon: szívesen segítek a technikai részében, Skypeon írj ha valamivel elakadtál ;)

naggeri
Válasz torzon kommentjére
2017. júl. 21. 10:24

? Továbbdobja a linket és mindenki lementi sajátgépre. Nem hinném h ez megoldhatatlan

naggeri
2017. júl. 21. 10:28

Sajnos én kb szerda magasságában tudnék ezzel foglalkozni. De legegyszerübb az lenne ha skype, discord v bárhol csinálnál egy csoportot. Talán discord lenne legegyszerübb mert a linkjét bedobod és bárki csatlakozhat(?)nem kell mindenkit egyesével kontaktálni.

tikka_masala
Válasz naggeri kommentjére
2017. júl. 21. 14:17

? Továbbdobja a linket és mindenki lementi sajátgépre. Nem hinném h ez megoldhatatlan

De nem linket kapsz az eladótól, hanem a gmailes accountod kap jogot, hogy megnézhesse/letölthesse a könyvtárakat. Amit nem tud megosztani másokkal, se "megosztó linket" kreálni.

Ezért kell le+feltölteni a csomagot

torzon
Válasz naggeri kommentjére
2017. júl. 21. 14:36

Már töltöm felfelé.
2 óra 10 percet ír...
$12,5-et kéne küldeni torzon1985 nickre PSen (Szlovákia).
Skrillt adok privátban, de ott csak euro-t fogadok, méghozzá 11et kéne küldeni.
Privátban itt írjátok meg, milyen nickről küldtétek a pénzt és egy gmail címet.Utána én amint tudom megosztom a packot.
Legyetek majd türelmesek, először csinálok ilyet, és közbe még játszanom is kéne.

Gmailre kaptok majd egy mailt, arra kattintva bejön a drive (talán érdemes várni pár percet,hogy rendesen betöltődjön).Nem kell kapkodni pár napig úgyis fent hagyom majd.
A packot átnéztem minden file benne van aminek kell.

torzon
2017. júl. 21. 14:44

screenshot

goodluckgabi
2017. júl. 21. 17:16

Szia, küldtem a részem starson, de a kevés hsz miatt nem tudok neked írni. Tudnál nekem adni privátban egy email címet?

torzon
Válasz goodluckgabi kommentjére
2017. júl. 21. 17:22

Szia, küldtem a részem starson, de a kevés hsz miatt nem tudok neked írni. Tudnál nekem adni privátban egy email címet?

megkaptam küldtem mailt

goodluckgabi
2017. júl. 21. 17:26

Köszi, küldtem emailt!

fidi22
2017. júl. 23. 22:06

Szia torzon!

A kevés hsz miatt én sem tudok privátot írni. El tudnád küldeni a skrill címed?
Vagy pedig vegyél fel skype-on: fidelxd
Köszi!

Élő ügyfélszolgálat