Én már 2 hétvégén is nekiálltam, hogy csináljak egyet, de eddig mindkétszer elmaradt....viszont az elhatározás megvan...csak idő kérdése:)
Hogy lehetne egy már lejátszott sng-ből videót készíteni? Megvan a hh, azon gondolkodtam esetleg pt-ben visszajátszom és azt veszem fel, de nemtudom hogy tudnám anonymizálni :)
Kanrich: Nekem meg ez kerülte el a figyelmemet, persze elküldöm a linket :)
Godmode, én kiváncsian várom, úgyis kész vagyok most teljesen :))))
Meg a többiekét is.
Jo utat Kanrich_, meg jo mulatast... ;)
Jo utat Kanrich_, meg jo mulatast... ;)
Want2push, Skiboy, tőletek láthatunk majd (oktató)videót?
Want2push, Skiboy, tőletek láthatunk majd (oktató)videót?
Kivalo kerdes, igeny biztos lenne ra... ;)
Az előbb viszonylag rossz helyre tettem a hozzászólásom, inkább átteszem ide:
Mivel már több nagyon jó minőségű videó is elkészült a fórumtársak jóvoltából, ezért lenne egy kérdésem/javaslatom az adminok felé. Nem lehetne -e itt tárhelyet biztosítani a belinkelt anyagoknak, és vagy a videók link, vagy egy külön oktató videók link alatt összegyűjteni az eddig keletkezett összes anyagot. Szerintem egyrészt a benne lévő tudás sokkal többre érdemes, mint hogy itt a fórumban kószáljanak a letöltési linkek, másrészt egyedülálló a konkurens site-okkal szemben is, ezért szerintem kár lenne veszni hagyni...(sőt én a helyetekben egy külön cikkben a főoldalon is tájékoztatnám róla a felhasználókat, vagy a szokásos akadémiás hírlevélbe is betenném)
Ha elég sok hasonló minőségű videó készül majd, akkor szerintem akár valamilyen módon jutalmazni is lehetne a készítőket...szerintem ezek az anyagok igazán nagyot lendíthetnek az oldal látogatottságán, és elismertségén...
Várom az illetékesek véleményét ezzel kapcsolatban..
Kitűnő ötletnek tartom