Mivel már több nagyon jó minőségű videó is elkészült a fórumtársak jóvoltából, ezért lenne egy kérdésem/javaslatom az adminok felé. Nem lehetne -e itt tárhelyet biztosítani a belinkelt anyagoknak, és vagy a videók link, vagy egy külön oktató videók link alatt összegyűjteni az eddig keletkezett összes anyagot.
Én mindíg komoly érdeklődéssel és nagy-nagy várakozással tekintek a videók elé. Ezt tényleg vártam.....
Számomra az elsődleges tudástárat jelentik.
Próbálom belőlük a legtöbbet hasznosítani. Talán (?) eredményesen....))
Mellesleg éppen ezért vagyok a nap (szitnte) minden percében ezen a site-on.
Jöhet a többi!!!
Ps.: egyenlőre nem tudom lejátszani. Csak hangot kapok.
Gondolom:nálam a hiba...(((
Néhány hónapja én is készítettem egy videót, de egyrészt nem voltam elégedett a játékommal, másrészt a hang nem volt jó, úgyhogy nem raktam föl. Most utólag belenéztem a saját videómba, és azt láttam hogy jópár hand-et máshogy játszanék. Ha összegyűlik a bátorságom azt hiszem csinálok egy újat.:)
Oktatóvideók?
Sziasztok!
Nagyon jó ötlet videókat feltenni, megvizsgálni a másik játékát...bizonyos feltételek mellett.
Tehát pl. egy sokasztalos játéknak érdekességképpen van értelme, eddig inkább csak youtube-on láttam ilyet, jó hogy magyarok között is ilyen téten is játszanak így.
Viszont szerintem egy videónak úgy van értelme, hogyha lehet belőle tanulni is. Pl. játékstílust illetően, illetve hogy a különböző limiten hogy változik az agresszió vagy az indulólapok skálája. 1-1 party kielemzésére elég egy hh.
Valahogy kategorizálni kellene melyik milyen jellegű video, illetve a feltöltőnek a limitek mellett azt is jó lenne tudatni, miért tette fel pont azt a videot.
Valahogy kategorizálni kellene melyik milyen jellegű video, illetve a feltöltőnek a limitek mellett azt is jó lenne tudatni, miért tette fel pont azt a videot.
Szerintem az oldal fejlődésének ez az egyik lehetséges iránya, mégpedig főként a közösség miatt. Engem valahogy sokkal jobban érdekel egy fórumtársam videója, mint egy nl5000-en játszó profié.
Abban pedig biztos vagyok, hogy rövid időn belül egyre több videó kerül fel az oldalra, és akkor majd nyilván lesznek limit szerinti kategóriák is.
Szerintem az oldal fejlődésének ez az egyik lehetséges iránya, mégpedig főként a közösség miatt. Engem valahogy sokkal jobban érdekel egy fórumtársam videója, mint egy nl5000-en játszó profié.
Abban pedig biztos vagyok, hogy rövid időn belül egyre több videó kerül fel az oldalra, és akkor majd nyilván lesznek limit szerinti kategóriák is.
tuti, hogy az... ;)
CardrunnersVideos : Other > Other - Mininova
3.2 GB Cardrunners videok.
Egy kicsit lassan jön, de megéri leszedni.
CardrunnersVideos : Other > Other - Mininova
3.2 GB Cardrunners videok.
Egy kicsit lassan jön, de megéri leszedni.