ouchi
Válasz Boby Long kommentjére
2010. jan. 6. 13:11

Olyan kérésem/kérdésem lenne,h. tudna vki ajánlani olyan oldalt, ahonnan ingyen/free oktatóvideókat tudnék töltögetni?! főleg CG-témában. Esetleg vmi torrent oldal? (nm thepokerbay-re gondolok).
Előre is nagyon NAGYON megköszönöm!! THX ;)

yoofej
Válasz ouchi kommentjére
2010. jan. 6. 13:33

Olyan kérésem/kérdésem lenne,h. tudna vki ajánlani olyan oldalt, ahonnan ingyen/free oktatóvideókat tudnék töltögetni?! főleg CG-témában. Esetleg vmi torrent oldal? (nm thepokerbay-re gondolok).

Poker Videos and Poker Forums: DeucesCracked Videos 7 days FREE

Regisztracio utan egy honapig ingyenesen lehet videozni. Az mar csak a szemelyes velemenyem, hogy ilyenkor legalabb a kovetkezo egy honapra "illik" elofizetni.

Polacheck
Válasz ouchi kommentjére
2010. jan. 6. 13:41

pokertrikz

Romsy
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 6. 13:53

ingyenes videókból sosem fogsz annyit tanulni, mintha 1-2 bi-ért előfizetnél valamelyik oldalra. vagy ha pl full tilten játszhatsz a store-ban is lehet venni CR előfizetést.

Polacheck
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 6. 13:56

ingyenes videókból sosem fogsz annyit tanulni, mintha 1-2 bi-ért előfizetnél valamelyik oldalra. vagy ha pl full tilten játszhatsz a store-ban is lehet venni CR előfizetést.

Legutoljára amikor néztem, nem nagyon voltak jó mikro/small sorozatok CR-en. Szerintem inkább DC ha már előfizu. Később meg talán bluefire, de a későbbel egyelőre nem nagyon foglalkoztam :)

yoofej
Válasz yoofej kommentjére
2010. jan. 6. 14:03

Poker Videos and Poker Forums: DeucesCracked Videos 7 days FREE

Regisztracio utan egy honapig ingyenesen lehet videozni. Az mar csak a szemelyes velemenyem, hogy ilyenkor legalabb a kovetkezo egy honapra "illik" elofizetni.

Sorry, most nezem, h DC csak 7 napig ingyenes, de mindenkepp megeri azt az elofizetest, rengeteg micro/small stakes CG videojuk van.

ouchi
Válasz yoofej kommentjére
2010. jan. 6. 14:59

yoofey: DC-re már regeltem, mikor wolt ez a 7 napos free őrület :) és tisztában vok a kínálatával, de nekem elsősorban HUCG videókra fáj a fogam, abból meg nincs akkora választék,h. előfizessek rá. 7 nap alatt +néztem a nagyját,ami volt HU-témában.

Polacheck: Thx! ismertem ezt a pokertrikz-et, de most találtam rajta újdonságokat, szóval kösy mester! ;)

Roomsy: nm Tilt-en, hanm PS-en játszom. Tisztában vok vele,h. megérné az előfizetés,szinte bmelyik oktatóoldalra, DE... addig minek,amíg tudnék ingyen is szerválni videókat,amikből tanulhatok. Sztem nm vok (még) olyan szinten,h.ezek az ingyen videók ne tudnának újat mutatni. Fokozatosan jobb fejlődni, úgy könnyebben emésztem a dolgokat.

/Luigi HU videós sorozatát láttam, na az fain!/

Macko1
Válasz ouchi kommentjére
2010. jan. 20. 17:42

yoofey: DC-re már regeltem, mikor wolt ez a 7 napos free őrület :) és tisztában vok a kínálatával, de nekem elsősorban HUCG videókra fáj a fogam, abból meg nincs akkora választék,h. előfizessek rá. 7 nap alatt +néztem a nagyját,ami volt HU-témában.

Polacheck: Thx! ismertem ezt a pokertrikz-et, de most találtam rajta újdonságokat, szóval kösy mester! ;)

Roomsy: nm Tilt-en, hanm PS-en játszom. Tisztában vok vele,h. megérné az előfizetés,szinte bmelyik oktatóoldalra, DE... addig minek,amíg tudnék ingyen is szerválni videókat,amikből tanulhatok. Sztem nm vok (még) olyan szinten,h.ezek az ingyen videók ne tudnának újat mutatni. Fokozatosan jobb fejlődni, úgy könnyebben emésztem a dolgokat.

/Luigi HU videós sorozatát láttam, na az fain!/

mi az a vok? te főzöl is? :)

aprajafalva
Válasz Macko1 kommentjére
2010. febr. 12. 13:42

tudnátok nekem micro tétes (nl10,nl25) nl 6max cg videót ajánlani esteleg itt az oldalon v máshol?
köszi előre is a segitséget

Rajon8
Válasz aprajafalva kommentjére
2010. febr. 18. 15:23

Üdv, nekem is 5-6max cg videó kellene , lehetőleg dcről! Az Unconventional Wisdom sorozattal már végeztem, ha hasonlóan jó minőségűt valaki ha tudna ajánlani annak nagyon tudnék örülni!
Köszi

Élő ügyfélszolgálat