Üdv, nekem is 5-6max cg videó kellene , lehetőleg dcről! Az Unconventional Wisdom sorozattal már végeztem, ha hasonlóan jó minőségűt valaki ha tudna ajánlani annak nagyon tudnék örülni!
Köszi
Köszi szépen!
Mik ezek a pályázati videók lentebb?
Mik ezek a pályázati videók lentebb?
Van a DC-re most 7napos regem, melyik MTT videókat szedjem le? Alacsony tétes érdekel elsősorban.
Van a DC-re most 7napos regem, melyik MTT videókat szedjem le? Alacsony tétes érdekel elsősorban.
Videót keresek
Sziasztok
Olyan videót keresnék, amiben LAG (Loose Aggressive) játékstílusban játszik a videó készítő. No Limit Short Handed videók érdekelnének főleg és bármely limiten.
Jah és persze, ha lehet akkor nyerő játékos legyen, ne egy maniac fish :)
Az sem probléma, hogyha angol nyelvű (ezen a nyelven még értek).
/Szerencsére túl nagy itt a videógyűjtemény és a címekből nem igazán derül ki számomra, hogy milyen stílusban is játszik a készítő, végignézni mindet meg nincs kedvem. Gondoltam, akik már régebben itt vannak tudnak nicket mondani, akire rákereshetek, akár itt akár gugliban, akár más póker videó oldalakon./
Köszönöm előre is a válaszokat! GL
Nekem nagyon tetszettek tubasteve videói, zseniális a játéka, és szerintem nevezhető LAG stílusnak. Asszem :P DC-n találsz jópár SH videót tőle.
Sziasztok!
Alapvetően lelkes mikro tétes SnG és MTT játékos vagyok a tanulási fázisom közepén Elolvastam és megnéztem minden cikket és videót amit ezen az oldalon találtam. Sajnos szusza nagyon lassú ütemben csinálja a videókat az a maradék 10-11 ember akinek meg tényleg érdekel a játéka egyetlen videót se készített még. A minap véletlenül találtam rá a "másik" pókeres oldalon vasika mtt videóira. Ő lenne az egyik delikvens a listámról akitől úgy érzem sok mindent el lehetne lesni. A lehetne az elég megfelelő szó hiszen mint azt sokan tudjátok gondolom, a másik oldalon státuszokhoz van kötve ki milyen videót nézhet. A kérdésem a következő. Hogyan nézhetem meg vasika videóit anélkül, hogy gold meg egyéb státuszom lenne? Elérhetőek-e esetleg máshol is ezek a videók? Bármilyen megoldás érdekelne, mikro tétes szinten még esetleg fizetnék is értük Előre is köszi! GL