Hideyoshi HU SnG videó
Sziasztok! Én is elkészítettem első videómat. 2 ellenfél, 3 játék, 63/119/107 hand, 48 perc. Minden építő jellegű kritikát szívesen látok.
LOL ! A régen várt MŰ!!
Nagy rajongód vagyok már töltöm is le a videot.
Javíts ki, ha tévedek, de nem azt írtad, hogy nem készítesz videót, mert titkos a "Hideyosi stílus".
O.K. Most már mindent értek. 1:10 nél járok és már vágom, hogy maradsz misztikus félhomályban: no hang, no limit infó.
Örülök, hogy nem változtál. :)
Nagy tisztelőd, Apuka
Ez így nem sokat ér, akár pléhmonííí is lehet az egész.
Ez így nem sokat ér, akár pléhmonííí is lehet az egész.
LOL ! A régen várt MŰ!!
Nagy rajongód vagyok már töltöm is le a videot.
Javíts ki, ha tévedek, de nem azt írtad, hogy nem készítesz videót, mert titkos a "Hideyosi stílus".
Mostanság elég sok videót nézek így kedvet kaptam én is, kihívás. De mivel nem vagyok nagy technikai szaki örültem, hogy ennyire is össze tudtam hozni. Tegnap kb. 7 órát dolgozott vele a laptopom.
"Minden építő jellegű kritikát szívesen látok" ez igaz, de ilyent én nem írtam...
Apuka13: köszi, beindult egy kis Hideyoshi suli, a tanítványoknak készítettem igazából. "No hang, no limit infó", többen le is akartak beszélni, hogy ne adjak ki hang nélkül, de sajnáltam kukába dobni az egészet. Limit infót viszont megadtam a videó adatlapján, semmi extra 50+2,5$ mindegyik, vadászat nélkül.
?
Elkezdtem nézni, 1:20 körül miért látszódik mindkettőtök lapja mikor nem is vagytok allin?
44 vs A3
Elkezdtem nézni, 1:20 körül miért látszódik mindkettőtök lapja mikor nem is vagytok allin?
44 vs A3
OK, nem láttam még ilyet, hogy előbb mutatja a lapokat...