Így van! Sablonos szöveg ez náluk.
Be kéne már zárni ezt a topicot, mindenki elmondta 5x amit akart...
Szerintem is!
Ez egy oktató videónak készült, amihez szórakoztató jellegű hand historykat választottam. Az oktatókat nem szokás kioktatni és lefishezni!
Amúgy valóban egy nagyobbacska ragadozó halacska vagyok, akinél még mindig a játékosok 85% ennél is rosszabb.
Srácok, én nem értem miért foglalkoztok ezzel a videóval ennyit. Beleölitek a sok energiát mikor a készítője egyáltalán nem tanulni akar a hibáiból hanem "oktató" videónak szánta. Más tényleg tanulni vágyó mikrolimites videóhoz meg jó ha 1-2 részletes tanulságokat felvonultató bejegyzés készül.
Spiderbond +1
Ráadásul itt még kommentár sincsen, ami feltétel szokott lenni segítségnyújtáshoz más kevésbé "ismert" játékosok esetében.
Én is egyet értek, rengeteg jó kis videó van itt, amikhez örömmel várnak konstruktív kritikákat elismert játékosoktól.
Hu sng-sok nevében kijelenthetem, hogy itt egy szépen körvonalazódó kis közösséget sikerült megint ellehetetleníteni a cash game-s celebjeinknek, akik képtelenek csendben maradni. Thx!
Én is egyet értek, rengeteg jó kis videó van itt, amikhez örömmel várnak konstruktív kritikákat elismert játékosoktól.
Hu sng-sok nevében kijelenthetem, hogy itt egy szépen körvonalazódó kis közösséget sikerült megint ellehetetleníteni a cash game-s celebjeinknek, akik képtelenek csendben maradni. Thx!
Ha csak matematikailag közelít valaki a pókerhez, jelesül a hu sng-hoz, akkor nem lenne szabad játszani, illetve erre pénzt áldozni, mert rengeteg számítógépes program, bot fosztogatná a termeket.
Addig is nincs mit tenni: a suszter maradjon a kaptafánál!
:(:(:(
pedig sokat tanulhattak volna
Megkövetlek!
Tévedtem! Maradj olyan amilyen vagy, mert kellenek ilyen emberek, hogy feldobják a napom! :D
Vesszenek a "cash game celebek"!