Hát az nálam teljességgel kizárt...csomó dolgot kéne kimenteni meg nekem tök macerás visszatenni, visszaállítgatni, HM 18 gigás adatbázia...ááá
háááát másik hangkártyával vagy valami audio codec packkal lehetne próbálkozni, (de az meg be tud kavarni a windowsnak aztán a végén még rosszabb lesz) és egyiknél sem tom biztosra, hogy hozna-e eredményt
Első sor után elvesztettem a fonalat ;)
helo . csinaltam egy videot de majdnem 1G lett es nem ttudom osszetomoriteni mert nemismeri fel a formatumot egyetlen progi sem.. pedig probaltam legalabb 10 et. atalakotani sem tudom. mi lehet a gond?
camtasia studioval vettem fel. vagy valami programot ajalnhatnatok. koszi
helo . csinaltam egy videot de majdnem 1G lett es nem ttudom osszetomoriteni mert nemismeri fel a formatumot egyetlen progi sem.. pedig probaltam legalabb 10 et. atalakotani sem tudom. mi lehet a gond?
jah es elolvastam az elozo oldalakat is ... es az ajanlott programok kozott eddig nemtalaltam olyat ami muxott volna.
vagy csak ennyire bena llennek a gephez ?? XD
elolvastam mar
de nekem valami ismeretlen formatumu videot csinal
akkor nemkell ujra felvennem ugye?