1,5 GB, 3GHz P4 proc. Nem hiszem, hogy kevés. Ezt a kurzorvillogást kéne megszüntetni, mert nem bírok normálisan kattintgatni, de nem bírok rájönni, hogy.
próbáld ki hogy kikapcsolod a "capture layered windows"-t
tools/options/capure fül-ön van
Ekkor nem villog csak nem veszi fel a HUD-ot.
Ha valakinek van még ilyen gondja, hogy villog a kurzor felvétel közben, akkor ajánlom a My screen recorder programot. Igaz, hogy még csak egy próbafelvételt csináltam, de jónak tűnik.
Hali!
csináltam egy videót, aviban mentettem el, de 266 mega lett. Mi tanácsoltok hogy vigyem le 200 mega alá, hogy fel tudjam tölteni?
Hali!
csináltam egy videót, aviban mentettem el, de 266 mega lett. Mi tanácsoltok hogy vigyem le 200 mega alá, hogy fel tudjam tölteni?
Ez a kurzor villogás baromira zavaró :(
Ez a kurzor villogás baromira zavaró :(
Én a My screen recorder-t fogom használni. Nincs villogás.
valaki nem vágja mit lehet azzal csinálni, hoyg elindítom a felvételt camtasiában és villog meg el-el tűnik a kurzor? :eek:
sziasztok. Lehet, hogy már szerepelt a kérdés,de nem volt sok kedvem az elejétől elolvasni. Tehát felvettem egy videot, de 600 MB körül sikerült,valami progival átkonvertáltam wmv-be, sikerült is kisebb méretet adni neki,viszont így meg nem látszik semmi a videobol,nagyon lebutitotta. A camtasiaban be lehet valahogy állítan,hogy kisebb méretben készítse el?Vagy konvertáláshoz milyen progit használjak, ami nézhetővé teszi és 200mega alá megy a méret?A válaszokat előre is köszi.