Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Skiboy
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 30. 20:18

Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy mit kell olyankor csinálni, ha már megcsináltam a renderelést, sikerült egy szép nagy file-t kapni akkor hogyan tudom megcsinálni újra kisebb méretűre?Beállítottam, hogy 800x600as felbontásba csinálja így 280 mega lett:S
Viszont most meg már nem tudok arra rákattintani, hogy Produce video as...

Használd a Batch production... menüpontot.

Image

medgypeti
Válasz Skiboy kommentjére
2008. jan. 30. 20:24

Használd a Batch production... menüpontot.

Image

Köszi Skiboy, így már működik.Most már rendereli, sajna lassabban mint előbb.Most el kell mennem, úgyhogy csak holnap tudom majd feltölteni.

wilddrew
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 30. 20:36

Köszi srácok a segítséget. Mondjuk valahogy sikeresen nem vettem fel első lépéseit új pókeres életemnek :) Mindegy, a jövőben lesz elég anyag remélem, amin lehet csámcsogni majd...

peterpanic
Válasz wilddrew kommentjére
2008. febr. 16. 15:24

nem tudjátok véletlenül miért csak 1-2 fps-el veszi fel a videoimat? (teljes kepernyot, 1680x1050 asszem)
camtasia, a hardveres gyorsitas ki van kapcsolva.
ennyit bir a gepem? (nem egy erőmű, 2.6os celeron 1GB ram)

foglalkoztat elegge ez a videos dolog.

felvehetem a laptoprol is, az lenyegesen jobb teljesitmenyu, de azthiszem elég zavaró lenne egy ilyen videonal az atfedesek, ugyanis annak a kepernyoje nagyon kicsi (13"-as macbook)

(camstudio ugyanezt csinálja)

Littlemage
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 23. 12:58

Csináltam egy videót, de megint beszart a camtasia. de megvan aviban a file, 1 GB.
Tudtok valamilyen progit, amivel ezt lehetne tömöríteni?

Camtasia lefagy alatta, movie maker 200 mb file-nál nagyon rossz képminőséget csinál.

Van valami divx converter, valami drag and dropos, abba belehuzom, s az is hibát ír ki.

de az 1 gigás file-t le lehet játszani jó hang és képminőséggel.

Még valószínű megpróbálkozom a camtasia un-, majd reinstallálásával.

Skiboy
Válasz Littlemage kommentjére
2008. febr. 23. 18:22

Csináltam egy videót, de megint beszart a camtasia. de megvan aviban a file, 1 GB.
Tudtok valamilyen progit, amivel ezt lehetne tömöríteni?

Javaslom a VirtualDub-ot. Zoleee első videójának tömörítése is ezzel készült.

Slash
2008. febr. 23. 19:19

Nem teljesen témához kapcsolódik, de tudna valaki olyan progit mondani amivel wmv-t lehet avi-ra konvertálni?
Eddig csak olyat találtam ami trial verzióban csak a videó felét konvertálja át...

spirited
Válasz Slash kommentjére
2008. febr. 24. 0:56

Nem teljesen témához kapcsolódik, de tudna valaki olyan progit mondani amivel wmv-t lehet avi-ra konvertálni?
Eddig csak olyat találtam ami trial verzióban csak a videó felét konvertálja át...

Googlebe írd be, hogy wmv to avi és kapsz egy rakás programot.

Egyik forumban ezt javasolta valaki: www.winavi.com

Littlemage
2008. febr. 24. 14:47

Javaslom a VirtualDub-ot. Zoleee első videójának tömörítése is ezzel készült.

köszi, tényleg, még anno munkahelyen is ezzel csináltuk, de nem jutott eszembe a program neve.

malacka001
Válasz Littlemage kommentjére
2008. febr. 25. 16:54

Hali!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. készítettem egy videót. aviban van. Jelkenleg vagy 500 mega a mérete, a videó és a hang minősége jó csak a méretét sokallom. Segíztsetek már hogy lehet kisebb méretűvé alakítani, meg hova tudnám feltölteni.

Meg azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek arról, hogy a videót a pokerXfactor Hand History Analyzeréből készítettem. Nem lehet-e ebből esetleg valami probléma.

Köszi a segítséget. Ha fel tudom tölteni akkor megsozto veletek szívesen átha van benne fantázia.

Élő ügyfélszolgálat