Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy mit kell olyankor csinálni, ha már megcsináltam a renderelést, sikerült egy szép nagy file-t kapni akkor hogyan tudom megcsinálni újra kisebb méretűre?Beállítottam, hogy 800x600as felbontásba csinálja így 280 mega lett:S
Viszont most meg már nem tudok arra rákattintani, hogy Produce video as...
Használd a Batch production... menüpontot.
Köszi srácok a segítséget. Mondjuk valahogy sikeresen nem vettem fel első lépéseit új pókeres életemnek :) Mindegy, a jövőben lesz elég anyag remélem, amin lehet csámcsogni majd...
nem tudjátok véletlenül miért csak 1-2 fps-el veszi fel a videoimat? (teljes kepernyot, 1680x1050 asszem)
camtasia, a hardveres gyorsitas ki van kapcsolva.
ennyit bir a gepem? (nem egy erőmű, 2.6os celeron 1GB ram)
foglalkoztat elegge ez a videos dolog.
felvehetem a laptoprol is, az lenyegesen jobb teljesitmenyu, de azthiszem elég zavaró lenne egy ilyen videonal az atfedesek, ugyanis annak a kepernyoje nagyon kicsi (13"-as macbook)
(camstudio ugyanezt csinálja)
Csináltam egy videót, de megint beszart a camtasia. de megvan aviban a file, 1 GB.
Tudtok valamilyen progit, amivel ezt lehetne tömöríteni?
Camtasia lefagy alatta, movie maker 200 mb file-nál nagyon rossz képminőséget csinál.
Van valami divx converter, valami drag and dropos, abba belehuzom, s az is hibát ír ki.
de az 1 gigás file-t le lehet játszani jó hang és képminőséggel.
Még valószínű megpróbálkozom a camtasia un-, majd reinstallálásával.
Csináltam egy videót, de megint beszart a camtasia. de megvan aviban a file, 1 GB.
Tudtok valamilyen progit, amivel ezt lehetne tömöríteni?
Nem teljesen témához kapcsolódik, de tudna valaki olyan progit mondani amivel wmv-t lehet avi-ra konvertálni?
Eddig csak olyat találtam ami trial verzióban csak a videó felét konvertálja át...
Nem teljesen témához kapcsolódik, de tudna valaki olyan progit mondani amivel wmv-t lehet avi-ra konvertálni?
Eddig csak olyat találtam ami trial verzióban csak a videó felét konvertálja át...
Javaslom a VirtualDub-ot. Zoleee első videójának tömörítése is ezzel készült.
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. készítettem egy videót. aviban van. Jelkenleg vagy 500 mega a mérete, a videó és a hang minősége jó csak a méretét sokallom. Segíztsetek már hogy lehet kisebb méretűvé alakítani, meg hova tudnám feltölteni.
Meg azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek arról, hogy a videót a pokerXfactor Hand History Analyzeréből készítettem. Nem lehet-e ebből esetleg valami probléma.
Köszi a segítséget. Ha fel tudom tölteni akkor megsozto veletek szívesen átha van benne fantázia.