Elkészült a 3.videóm hamarosan töltöm fel!Még 1,5 óra a renderelés, +sztem még 1 óra lesz mire feltölti, úgyhogy éjfél körül várható.
Lassan annyi video lesz, hogy nem lesz időm játszani :)))
Én várom mindkettőtökét, zoliét is letöltöttem, bár abból inkább tanulni szeretnék, mert a versenypokerből nagyon alaphangon vagyok.
a rapidshare-re nem tok feltölteni. Nem tud valaki segiteni. Egyszerűen ledobja. már próbáltam vagy 5 ször. Más megoldás?
a rapidshare-re nem tok feltölteni. Nem tud valaki segiteni. Egyszerűen ledobja. már próbáltam vagy 5 ször. Más megoldás?
ha, megállítotam "renderelés" közben egy cuccot akkor ,hogy tudom folytatni? nem nagyon akarom megtalálni:(
Ja. kisebb mint 100 mega. Nemrég elindult, már vagy 20 %-nál jár. Remélem nem dobja le.
ha, megállítotam "renderelés" közben egy cuccot akkor ,hogy tudom folytatni? nem nagyon akarom megtalálni:(
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ezt nem hiszem el 70 % nál leállt
komolyan mondom felkötöm magam.
megint leállt ez a szar 40 % körül
PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az alap avi megvan?
tömörítsd a virtualdab-bal. Fentebb van link.
a programba betöltöd a file-t, video menu, compression almeuben beállítod a tömörítés tulajdonságait, majd file menu, save as avi-val lemented.