Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Gordon
Válasz Szecsa kommentjére
2010. márc. 16. 12:47

Készítettem pár próbafelvételt de a hangja nem a legjobb a videónak, nincs vmi 5letetek, hogy hogyan kell beállítani úgy, hogy videó közben ne görnyedjek a mikrofon elött?:)

zsjozsef
Válasz Gordon kommentjére
2010. márc. 16. 12:56

Készítettem pár próbafelvételt de a hangja nem a legjobb a videónak, nincs vmi 5letetek, hogy hogyan kell beállítani úgy, hogy videó közben ne görnyedjek a mikrofon elött?:)

Inkább: Genius HS-02B - headset & mikrofon: árak, összehasonlÃ*tás - Olcsóbbat.hu

Gordon
Válasz zsjozsef kommentjére
2010. márc. 16. 13:30
panamaa
Válasz Gordon kommentjére
2010. márc. 18. 16:28

Üdv!

Csináltam egy videónak látszó snittet :D
De 700 valahány mega, ha konvertálom wmv-be akkor 65, de akkor olyan a minősége, mint a kínai aidads melegítőnek.
Mit tudok vele csinálni még? vagy fel lehet tölteni egy 700 megás cuccot is ? :)

attiati
Válasz panamaa kommentjére
2010. márc. 18. 17:55

felbontással, vagy fps-el tudsz játszani, szerintem inkább az utóbbiból érdemes visszavenni

panamaa
Válasz attiati kommentjére
2010. márc. 18. 18:23

felbontással, vagy fps-el tudsz játszani, szerintem inkább az utóbbiból érdemes visszavenni

köszi, próbálom-tam és úgynéz ki jó lesz :)

cake
2010. márc. 18. 18:26

melyik programmal?

panamaa
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 18. 18:46

melyik programmal?

Én ezzel csináltam.

Any Video Converter Free v3.03 | [origo] szoftverbázis

WARETRAPS
2010. márc. 18. 18:49

Üdv!

Csináltam egy videónak látszó snittet :D
De 700 valahány mega, ha konvertálom wmv-be akkor 65, de akkor olyan a minősége, mint a kínai aidads melegítőnek.
Mit tudok vele csinálni még? vagy fel lehet tölteni egy 700 megás cuccot is ? :)

tömörítés leírása
Video tömörítés

panamaa
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 18. 18:50

melyik programmal?

áhhh, nem jó, nézhetetlenül homályos, ha tömörítem :D

Élő ügyfélszolgálat