Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

tens1on
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. dec. 21. 17:41

hangerőszabálzót megnyitod, majd beállítások, tulajdonságok, és ott a felvételt kijelőlve csak a stereo mixet pipálod ki

KillBill100
Válasz tens1on kommentjére
2009. dec. 21. 19:18

hangerőszabálzót megnyitod, majd beállítások, tulajdonságok, és ott a felvételt kijelőlve csak a stereo mixet pipálod ki

nos.köszi!
elsem tudod képzelni,mennyit szoptam vele és csak abban voltam biztos,hogy belehet álitani,de ranem jöttem volna hogyan.

V.Peti
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. jan. 11. 1:35

csináltam egy hatasztalos játékról videót. utólag szeretném kommentálni, de nem sikerült. úgy próbáltam, hogy lejátszóval játszom le és meg-meg állítom amiről szeretnék beszélni, de így a camtasia a hangot elmentette, de tiszta fekete lett a kép. mivel meg-meg állítanám közben ezért az sem túl jó megoldás, hogy simán a hangot felveszem és rárakom a videóra.

egyéb javaslat?

legrosszabb esetben felkerül komment nélkül és majd utólag a fórumban megbeszéljük.

V.Peti
Válasz V.Peti kommentjére
2010. jan. 12. 13:46

előző bejegyzés up.

update: nc-rel a feltöltés 100%-nál megáll és nem történt semmi 30 percen át (értsd nem kerül fel a file a servere). vmit csináljatok kedves adminok vagy vkit megkérek h töltse fel.

csel-s
Válasz V.Peti kommentjére
2010. jan. 12. 14:19

vegyél fel msnre, ingyenfrag@gmail.com

Szecsa
Válasz csel-s kommentjére
2010. febr. 15. 15:16

Tegnap csináltam egy videót. 1 órás lett, és nem engedte csak avi-ban elmenteni. Így 783 MB-s lett. Mit, és hol kéne beállítani, hogy ne ilyen nagy méretű legyen?

attiati
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 15. 15:29

Tegnap csináltam egy videót. 1 órás lett, és nem engedte csak avi-ban elmenteni. Így 783 MB-s lett. Mit, és hol kéne beállítani, hogy ne ilyen nagy méretű legyen?

konvertáld át mp4-be vagy wmv-be, én videozillát szoktam használni, azzal két kattintás, de fizetős

végre megtudom milyen lapok vannak nálad :D

Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 15. 15:34

Felraktam ftp-re, ha gondolod és van kedved 783mb-t letölteni, megadom a linket. :)
Olyan progit tudsz esetleg, ami nem fizetős?

attiati
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 15. 15:45

megvárom, míg feltolod ide (csakha végképp nem megy...)

olyat nem használtam, googlezz rá convert avi to wmv (vagy encoder)

Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 15. 15:48

Oks, köszi.

Írok pm-t.

Élő ügyfélszolgálat