hangerőszabálzót megnyitod, majd beállítások, tulajdonságok, és ott a felvételt kijelőlve csak a stereo mixet pipálod ki
hangerőszabálzót megnyitod, majd beállítások, tulajdonságok, és ott a felvételt kijelőlve csak a stereo mixet pipálod ki
csináltam egy hatasztalos játékról videót. utólag szeretném kommentálni, de nem sikerült. úgy próbáltam, hogy lejátszóval játszom le és meg-meg állítom amiről szeretnék beszélni, de így a camtasia a hangot elmentette, de tiszta fekete lett a kép. mivel meg-meg állítanám közben ezért az sem túl jó megoldás, hogy simán a hangot felveszem és rárakom a videóra.
egyéb javaslat?
legrosszabb esetben felkerül komment nélkül és majd utólag a fórumban megbeszéljük.
előző bejegyzés up.
update: nc-rel a feltöltés 100%-nál megáll és nem történt semmi 30 percen át (értsd nem kerül fel a file a servere). vmit csináljatok kedves adminok vagy vkit megkérek h töltse fel.
vegyél fel msnre, ingyenfrag@gmail.com
Tegnap csináltam egy videót. 1 órás lett, és nem engedte csak avi-ban elmenteni. Így 783 MB-s lett. Mit, és hol kéne beállítani, hogy ne ilyen nagy méretű legyen?
Tegnap csináltam egy videót. 1 órás lett, és nem engedte csak avi-ban elmenteni. Így 783 MB-s lett. Mit, és hol kéne beállítani, hogy ne ilyen nagy méretű legyen?
Felraktam ftp-re, ha gondolod és van kedved 783mb-t letölteni, megadom a linket. :)
Olyan progit tudsz esetleg, ami nem fizetős?
megvárom, míg feltolod ide (csakha végképp nem megy...)
olyat nem használtam, googlezz rá convert avi to wmv (vagy encoder)
Oks, köszi.
Írok pm-t.