Helóka,
ingyenes szoftver használat fétisem van. Minek fizessek a Camstasia-ért, amikor remek ingyenes szoftverek vannak?!?!
Le is töltettem, egy perces próbavideókkal beizzítottam ezt a szisztémát: Camstudio.
Megcsináltam a 40 perces kis NL4 videómat, stop gomb, erre kiírja, hogy valami probléma van a hanggal, úgyhogy megszoptam... Tsszzzzzzz......
Tud valaki valamilyen jó ingyenes programot?
Köszi: T79
Camtasianak 30napos proba verzioja van es lehet ra kulcsokat talalni neten, nem kell itt semmiert fizetni
Camtasianak 30napos proba verzioja van es lehet ra kulcsokat talalni neten, nem kell itt semmiert fizetni
engem meg az érdekelne, hogy egy fél órás videót hogyan tudok 200MB alá tömöríteni, hogy fel tudjam tölteni ide?
engem meg az érdekelne, hogy egy fél órás videót hogyan tudok 200MB alá tömöríteni, hogy fel tudjam tölteni ide?
köszönöm :)
kérdés
Minek fizessek a Camstasia-ért, amikor remek ingyenes szoftverek vannak?!?!
válasz
Megcsináltam a 40 perces kis NL4 videómat, stop gomb, erre kiírja, hogy valami probléma van a hanggal, úgyhogy megszoptam... Tsszzzzzzz......
Bármikor.
kérdés
válasz
Bármikor.
videó feltöltése
Sziasztok,
video kész, Camstasia-val. Már teljesen más, mint ahogy itt le van írva, de bámulatosan egyszerű. Végén beállítod, hogy mi legyen a kimenet, és minden csodaszép.
DE nem bírom feltölteni a videómat?!?!
Húúúú, de béna vagyok? :-)
Ha simán új FTP kapcsolatot nyomok, és üresre állítom a két négyzetkét (névtelen/tűzfal), akkor élből kiírja, hogy időtúllépés. Nem kérdez nicket, jelszót...
Ha arra nyomok, hogy FTP kapcsolódás, majd új FTP kapcsolat, akkor beírhatom:
kapcsolat neve: PA
kiszolgáló neve: Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia
felhasználó: tesla79
mail: xyz@gmail.com
Ezeket beírom, indítom, a helyzet változatlan. Mi lehet a baj?
Köszi: T79
Kipróbáltam, nekem is azt írja ki, hogy időtúllépés, viszont ha a névtelen kapcsolódás rublikát bepipálod, akkor jön a következő: "E-mail címed, mint jelszó: ..."
Szóval engem is érdekelne, hogy baj-e, ha a névtelen kapcsolódás-nál ott marad a pipa?
Upd.: ha beírom az e-mail címem, mint jelszó, utána is azt írja ki, hogy időtúllépés. :(