Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

tesla79
Válasz Szigi kommentjére
2012. aug. 30. 6:38

Helóka,

ingyenes szoftver használat fétisem van. Minek fizessek a Camstasia-ért, amikor remek ingyenes szoftverek vannak?!?!

Le is töltettem, egy perces próbavideókkal beizzítottam ezt a szisztémát: Camstudio.

Megcsináltam a 40 perces kis NL4 videómat, stop gomb, erre kiírja, hogy valami probléma van a hanggal, úgyhogy megszoptam... Tsszzzzzzz......

Tud valaki valamilyen jó ingyenes programot?

Köszi: T79

danfiu
Válasz krondorl kommentjére
2012. aug. 30. 8:19

Camtasianak 30napos proba verzioja van es lehet ra kulcsokat talalni neten, nem kell itt semmiert fizetni

tesla79
Válasz danfiu kommentjére
2012. aug. 30. 8:31

Camtasianak 30napos proba verzioja van es lehet ra kulcsokat talalni neten, nem kell itt semmiert fizetni

Köszi! Tudom, de Én egy becsületes fasz vagyok. :o
Az Android/Google világban nagyon hozzászoktam, hogy fantasztikus high-tech progik vannak ingyé.

dexterjacko
2012. aug. 30. 8:38

engem meg az érdekelne, hogy egy fél órás videót hogyan tudok 200MB alá tömöríteni, hogy fel tudjam tölteni ide?

tesla79
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. aug. 30. 8:42

engem meg az érdekelne, hogy egy fél órás videót hogyan tudok 200MB alá tömöríteni, hogy fel tudjam tölteni ide?

Freemake | A legjobb ingyenes alternatívák a fizetős szoftverek helyett

no, ez ingyenes, és ez speciel nagyon flottul működik

dexterjacko
2012. aug. 30. 8:49

köszönöm :)

straubbazsi
Válasz Boletus kommentjére
2012. aug. 30. 9:41

kérdés

Minek fizessek a Camstasia-ért, amikor remek ingyenes szoftverek vannak?!?!

válasz

Megcsináltam a 40 perces kis NL4 videómat, stop gomb, erre kiírja, hogy valami probléma van a hanggal, úgyhogy megszoptam... Tsszzzzzzz......

Bármikor.

tesla79
Válasz straubbazsi kommentjére
2012. aug. 30. 10:42

kérdés

válasz

Bármikor.

:-) Én is csak irónikus voltam...

tesla79
Válasz tesla79 kommentjére
2012. aug. 31. 19:10

videó feltöltése

Sziasztok,

video kész, Camstasia-val. Már teljesen más, mint ahogy itt le van írva, de bámulatosan egyszerű. Végén beállítod, hogy mi legyen a kimenet, és minden csodaszép.

DE nem bírom feltölteni a videómat?!?!

Húúúú, de béna vagyok? :-)

Ha simán új FTP kapcsolatot nyomok, és üresre állítom a két négyzetkét (névtelen/tűzfal), akkor élből kiírja, hogy időtúllépés. Nem kérdez nicket, jelszót...

Ha arra nyomok, hogy FTP kapcsolódás, majd új FTP kapcsolat, akkor beírhatom:
kapcsolat neve: PA
kiszolgáló neve: Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia
felhasználó: tesla79
mail: xyz@gmail.com

Ezeket beírom, indítom, a helyzet változatlan. Mi lehet a baj?

Köszi: T79

dexterjacko
2012. szept. 1. 17:03

Kipróbáltam, nekem is azt írja ki, hogy időtúllépés, viszont ha a névtelen kapcsolódás rublikát bepipálod, akkor jön a következő: "E-mail címed, mint jelszó: ..."

Szóval engem is érdekelne, hogy baj-e, ha a névtelen kapcsolódás-nál ott marad a pipa?
Upd.: ha beírom az e-mail címem, mint jelszó, utána is azt írja ki, hogy időtúllépés. :(

Élő ügyfélszolgálat