Videókészítés
Sziasztok!A segítségeteket kérném, azzal kapcsolatban, h mivel vehetem fel a játékomat camtasia-n kívül (mivel azt nem hagyja telepíteni)?Előre is kösz.
Hali
Camtasia-val csináltam vidit, konvertálja WMW-be, 3óra alatt 35%, kb 1órás a vidi, ez normális?
ty
köszi a válaszokat, i love you akademia:D
Hogyan készítsünk videót a játékunkról?
Hogyan készítsünk videót a játékunkról?
Fraps programot próbáljátok ki.Bár a feltett dolgokat nagyon nagy méretben tárolja :(
Ez meik verziója a programnak ?
Üdv Srácok !Ez meik része a proginak ? Én a 7.-ik részt próbálgatom kisebb sikerrel :(
Előre is kösz a választ/válaszokat.
Üdv mindenki! Gondjaim adóttak ....a Camtasia Studió 7es verziójával. :@
Indultam egy versenyen (nagy verseny volt) 3órűn át voltam partyban mert elcsesztem ,de nem is ez a lényeg ha nem az ,hogy amikor toább jutottam a versenyre illete magán a főversenyen részt vettem és fel akartam venni a játékomat nem sikerült illetve sikerült de miel 3 órás olt ezért nem tudttam lementeni mert valami hiba üzenetet dobott ki:(
(az üzenetre magára sajnos nem emlékszem)
Ha valaki tud valami érdemleges infóal szolgálni azt nagyon megköszönném!
Üdv J
A konkrét problémára nem tudunk sajnos megoldást, de ha így csinálod, biztos, hogy jó eredményt érsz el: Camtasia
Üdv mindenki! Gondjaim adóttak ....a Camtasia Studió 7es verziójával. :@
Indultam egy versenyen (nagy verseny volt) 3órűn át voltam partyban mert elcsesztem ,de nem is ez a lényeg ha nem az ,hogy amikor toább jutottam a versenyre illete magán a főversenyen részt vettem és fel akartam venni a játékomat nem sikerült illetve sikerült de miel 3 órás olt ezért nem tudttam lementeni mert valami hiba üzenetet dobott ki:(
(az üzenetre magára sajnos nem emlékszem)
Ha valaki tud valami érdemleges infóal szolgálni azt nagyon megköszönném!
Üdv J
Köszönöm az infót! Igen,én is ezt fogom csinálni :)
Hali
Camtasia-val csináltam vidit, konvertálja WMW-be, 3óra alatt 35%, kb 1órás a vidi, ez normális?
ty