Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

petyaatya
Válasz krondorl kommentjére
2012. szept. 11. 18:25

Videókészítés

Sziasztok!A segítségeteket kérném, azzal kapcsolatban, h mivel vehetem fel a játékomat camtasia-n kívül (mivel azt nem hagyja telepíteni)?Előre is kösz.

fszt2
Válasz petyaatya kommentjére
2012. okt. 16. 16:40

Hali

Camtasia-val csináltam vidit, konvertálja WMW-be, 3óra alatt 35%, kb 1órás a vidi, ez normális?

ty

fszt2
Válasz fszt2 kommentjére
2012. okt. 17. 20:02

köszi a válaszokat, i love you akademia:D

Jocy
Válasz Skiboy kommentjére
2013. febr. 7. 14:05

Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Hogyan készítsünk videót a játékunkról?
Fraps programot próbáljátok ki.Bár a feltett dolgokat nagyon nagy méretben tárolja :(

Jocy
Válasz Skiboy kommentjére
2013. febr. 8. 14:07

Ez meik verziója a programnak ?

Üdv Srácok !Ez meik része a proginak ? Én a 7.-ik részt próbálgatom kisebb sikerrel :(
Előre is kösz a választ/válaszokat.

Jocy
2013. febr. 13. 12:50

Üdv mindenki! Gondjaim adóttak ....a Camtasia Studió 7es verziójával. :@
Indultam egy versenyen (nagy verseny volt) 3órűn át voltam partyban mert elcsesztem ,de nem is ez a lényeg ha nem az ,hogy amikor toább jutottam a versenyre illete magán a főversenyen részt vettem és fel akartam venni a játékomat nem sikerült illetve sikerült de miel 3 órás olt ezért nem tudttam lementeni mert valami hiba üzenetet dobott ki:(
(az üzenetre magára sajnos nem emlékszem)
Ha valaki tud valami érdemleges infóal szolgálni azt nagyon megköszönném!
Üdv J

GoodGame
2013. febr. 13. 12:56

A konkrét problémára nem tudunk sajnos megoldást, de ha így csinálod, biztos, hogy jó eredményt érsz el: Camtasia

Admin
Válasz Jocy kommentjére
2013. febr. 13. 14:27

Üdv mindenki! Gondjaim adóttak ....a Camtasia Studió 7es verziójával. :@
Indultam egy versenyen (nagy verseny volt) 3órűn át voltam partyban mert elcsesztem ,de nem is ez a lényeg ha nem az ,hogy amikor toább jutottam a versenyre illete magán a főversenyen részt vettem és fel akartam venni a játékomat nem sikerült illetve sikerült de miel 3 órás olt ezért nem tudttam lementeni mert valami hiba üzenetet dobott ki:(
(az üzenetre magára sajnos nem emlékszem)
Ha valaki tud valami érdemleges infóal szolgálni azt nagyon megköszönném!
Üdv J

60-70 percnél többet nem nagyon tud egy átlag gép feldolgozni. Érdemes lehet lementeni egy óra után. Majd új fájlokba menteni a következő órákat is.

Jocy
2013. febr. 19. 14:31

Köszönöm az infót! Igen,én is ezt fogom csinálni :)

Riddler1988
Válasz fszt2 kommentjére
2013. máj. 14. 16:02

Hali

Camtasia-val csináltam vidit, konvertálja WMW-be, 3óra alatt 35%, kb 1órás a vidi, ez normális?

ty

Szia! Freez screen nevű halál egyszerű progi. Felvétel elött be kell állítani a videót "cine pack by radius" formátumban vegye fel. Leglalább is nálam csak így volt visszanézhető a VLC-vel.

Élő ügyfélszolgálat