Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. ápr. 30. 8:30

de, az elején a varázslószerű ablakban kell beállítani, hogy record audio. meg lehet különböző teszteket csinálni. Jó helyre volt bedugva a mikrofon? Jó a mikrofon? nekem idáig soha nem volt gondom vele.

uzee101
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 18:46

Üdv

Mi a teendő abban az esetben ha elkészült a videó hanggal de valahogy halkra sikeredett. Tudom hogy van olyan lehetőség hogy "add to timeline" és ott lehet hangosítani. De ezt rendelés után is meg lehet még csinálni?

Köszi uzee

peterpanic
Válasz uzee101 kommentjére
2008. máj. 6. 19:26

van olyan hogy audio enhancements... ott pedig valami even out volume differences... vagy hasonló... ez bekapcsol egy beépített gagyi kompresszort, ami hangosít és kiegyenlíti a hangerőkülönbséget egycsapásra:). mindenképpen használjátok!

szaki
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 6. 19:39

99%ban minden ilyen media franckarikahoz,konvertalashoz...etc. Mediacoder-t hasznalok.
Csodalkozom ,hogy nem hasznalja mas. A Virtualdub..etc. az nem mindig az igazi...etc.

MediaCoder - Downloads

Video eszko temaban meg egy jo link Tools - Video software list

kanrich_
2008. máj. 7. 1:01

Üdv

Mi a teendő abban az esetben ha elkészült a videó hanggal de valahogy halkra sikeredett. Tudom hogy van olyan lehetőség hogy "add to timeline" és ott lehet hangosítani. De ezt rendelés után is meg lehet még csinálni?

Köszi uzee

Nagyon várom már a videódat! Elsők között leszek, aki megnézni!

uzee101
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 7. 15:54

Nagyon várom már a videódat! Elsők között leszek, aki megnézni!

Csodát nem kell várni, de köszi az érdeklődést. Holnap érkezik...Aztán nem röhögni :)

Littlemage
2008. máj. 27. 19:58

sziasztok!

tegnap csináltam egy videót a játékomról NL50en. de sajnos megint behalt a camtasia mentés során. egy 1.5 gigás file van, 1.5 órás. Próbáltam VirtualDub-bal 200 megasra tömöríteni, de ugy már maszatos lett picit. Lehet megpróbálom nagyobbra, úgy lehet jobb lesz.

Milyen programot tudtok még, amivel kisebbre tudnám tömöríteni? ill. lehet a beállításokat csesztem el, nem tudom. Aki penge az ilyen videokészítésben az irhatna pár ötletet, vagy akár msn-en keresztül is értekezhetünk. ha beakarom olvastatni camtasiaba, mint importált media, akkor az audio importálása közben egyszerűen kilép a program. lehet sok neki a 1.5 giga.

Littlemage
Válasz szaki kommentjére
2008. máj. 27. 23:21

99%ban minden ilyen media franckarikahoz,konvertalashoz...etc. Mediacoder-t hasznalok.
Csodalkozom ,hogy nem hasznalja mas. A Virtualdub..etc. az nem mindig az igazi...etc.

MediaCoder - Downloads

Video eszko temaban meg egy jo link Tools - Video software list

no kipróbálom :)

netfalo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 30. 21:27

lehet hogy hülye kérdés, de bármelyik fórumtag feltöltheti a videóját?
mert sztem jót tenne a játékomnak ha vki észre venné a hibákat amit én nem.

medgypeti
Válasz netfalo kommentjére
2008. máj. 30. 21:30

lehet hogy hülye kérdés, de bármelyik fórumtag feltöltheti a videóját?
mert sztem jót tenne a játékomnak ha vki észre venné a hibákat amit én nem.

Persze bárki feltöltheti!4shared.com-ra töltsd fel, aztán majd Skiboy felrakja az akadémiás szerverre.Hol és milyen szinten játszol egyébként?

Élő ügyfélszolgálat